Negocierea pretului la produsele noi, alegerea datei de livrare cat si firma de curierat – inovatiile anului in comertul online lansate de oferteunice.ro

oferteunice.ro lanseaza o provocare in piata comertului online, prin oferirea clientului posibilitatea de a negocia pretul la zeci de mii de produse, de la IT&C, electrocasnice pana la jucarii copii sau produse petshop.

Clientul are la dispozitie, alaturi de optiunea de adaugare in cos a produsului dorit, un buton numit „Negociaza pret” prin care  solicita un pret la produsul dorit.

Pretul solicitat poate fi aprobat instant  de catre oferteunice.ro, printr-o interfata simpla de negociere pret.

In cazul in care pretul dorit este mult sub pretul pietii, clientul este informat cu privire la acest fapt.

Pe langa alegerea pretului, clientul poate alege data livrarii (foarte util in perioada vacantelor) cat si firma de curierat (deoarece unii dintre clienti au avut experiente placute sau neplacute cu anumite firme de curierat, acestia au posibilitatea sa aleaga cu cine doresc sa le fie livrat coletul) urmand ca oferteunice.ro sa asigure livrarea produsului la pretul si data dorita!

Avand la dispozitie o echipa tanara, creativa si plina de entuziasm, oferteunice.ro promite si alte provocari in comertul online.

oferteunice.ro este un magazin online cu o gama variata de produse.

DATE DE CONTACT

Nume: Lupu Petru
Functie: marketing
Email: office@oferteunice.ro
Telefon: 740146519
Website: http://oferteunice.ro/
Cuvinte cheie: comert online, magazin online, online, comert

Alte Comunicate de presa de 235 :