Noua asigurare de sanatate Bupa Major Medical pentru tratamente medicale costisitoare cu acoperire oriunde în lume, inclusiv în America (SUA)

IQ Med, principalul broker independent de asigurări medicale private din România si unul dintre puținii specialiști în asigurări medicale internaționale din Europa, anunță că începând cu 8 aprilie oferă în România cea mai nouă asigurare Bupa Global, lansată de compania britanică în urmă cu doar o săptămână.

Brandul Bupa confirmă renumele dobândit, atât în rândul clienților cât și în rândul unităților medicale din toată lumea, prin introducerea noului produs Major Medical Health Plan la un preț accesibil, prin care clienții din România pot avea siguranța că în cazul unei probleme medicale ce generează cheltuieli majore pot obține tratament oriunde în lume, inclusiv în SUA.

 

Ce oferă planul Bupa Major Medical Health Plan?

  • acoperire anuală de 2.5 milioane euro pentru cheltuieli medicale aferente tratamentelor costisitoare (incl. intervenții chirurgicale, transplant, proteze, tratament cancer)
  • costurile tratamentelor oricărei afecțiuni medicale ce necesită spitalizare și tratamentul integral al cancerului
  • cheltuieli pre și post spitalizare (consultații, follow-up-uri, medicamente prescrise, recuperare la domiciliu)
  • evacuare medicală: transport către cel mai apropiat loc de tratament în cazul în care acesta nu este disponibil local și repatrie către țara de domiciliu
  • liberă alegerea a locului de tratament, la orice spital din lume. Este un update major includerea SUA ca standard, luând în considerare costul extrem de ridicat al sistemului medical de peste ocean
  • posibilitatea achiziționării poliței pentru copii independent de părinți

 

Pentru cine este planul Bupa Major Medical Health Plan

Acest plan vine în întâmpinarea acelor clienți care preferă să își finanțeze singuri cheltuielile medicale curente, dar doresc siguranța unei îngrijiri la cele mai bune clinici sau spitale din lume pentru cazurile ce pot afecta serios bugetul. Major Medical este asigurarea la care apelezi atunci când asigurarea ta privată sau abonamentul medical se dovedesc insuficiente.

Clienții care doresc o asigurare medicală internațională completă, inclusiv pentru vizite la medici, prevenție sau stomatologie au în continuare la dispoziție planul consacrate Bupa Worldwide Health Options și Lifeline, cât și noile planuri Bupa Global Health Plans lansate în aprilie.

 

Cât costă planul Bupa Major Medical Health Plan?

Prima lunară variază în funcție de vârsta asiguratului, pentru o persoană în vârstă de 30 de ani fiind de €77 pe lună. Asigurarea Bupa Major Medical Health Plan vine cu un nivel de franșiză (co-plată) standard de €6200 pe an de asigurare.

 

Avantajele planului, explicate de specialiștii IQ Med

“Ne bucurăm când vedem că asigurătorii mondiali arată flexibilitate și deschidere către cerințele pieței din România, iar Bupa face acest lucru cu un produs simplu, disponibil într-o configurație standard, ce răspunde nevoii de bază a clienților cu care discutam zilnic: dorința de a avea o asigurare privată de încredere, care să ofere siguranța că în cazul apariției unei probleme de sănătate majore pot avea acces la cele mai bune tratamente, oricare ar fi costul acestora. Deși produsul nu acoperă doar cancer sau transplanturi, ci orice problemă medicală, acestea sunt principalele temeri pe care românii le au și pe care preferă să le trateze în mediul privat, fie că aleg să o facă în România, în Europa sau chiar în America.”  spune Ladislau Csorba, directorul executiv IQ Med.

 

Cine este Bupa?

BUPA Global, cu sediul în Marea Britanie, oferă asigurări private de sănătate în întreaga lume de peste 35 de ani și este lider mondial în asigurări de sănătate cu acoperire internațională. Grupul BUPA a luat ființă în 1947 și asigură în prezent peste 20 milioane de persoane în mai mult de 190 de țări din întreaga lume.

 

Cine este IQ Med?

De peste 10 ani, IQ Med este singurul distribuitor independent de asigurări de sănătate din România și colaborează cu cei mai puternici asigurători de polițe medicale din lume, inclusiv Bupa Global, Cigna Global, Allianz Care, AXA, Medihelp. Echipa deține expertiză unică pe piața românească prin calitatea serviciilor de consultanță în selectarea planurilor adaptate nevoilor fiecărui client și gestionarea polițelor de sănătate premium. Mai multe informații pot fi consultate pe iqmed.ro.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Turcu Ioana:

Cea mai nouă asigurare Bupa Global, Major Medical, este disponibilă în România prin IQ Med - broker specializat în asigurări medicale internaționale.