Noua locație GLS de la Sibiu – Una mai mare și mai modernă

În urma extinderii și dezvoltării continue, dar și al volumului tot mai ridicat de colete, GLS Romania a deschis un nou centru de sortare colete în județul Sibiu. Noul sediu GLS s-a mutat în Parcul Industrial Șelimbăr, acolo unde noua construcție ocupă 4.200 metri pătrați, mai mare de trei ori decât vechea locație.

 

Aceasta a permis amenajarea a 55 de porți de descărcare-încărcare colete și o capacitate de procesare de doua ori mai mare. Odată cu mutarea în noua locație, numărul coletelor procesate zilnic a crescut de la 25.000 la 50.000 zilnic datorită noilor benzi transportoare de ultimă generație.

Construcția noii locații a început în septembrie 2017, ajungând la o investiție totală de peste 5 milioane de euro.

Cu ajutorul benzii speciale pentru coletele mici, acestea sunt manipulate separat, ajungând în siguranță la destinatari.

 

Condiții mai bune pentru angajați

Noua construcție și tehnologia de ultimă oră se transpun în rapiditatea și calitatea serviciilor oferite clienților și în condițiile primitoare ale locului de muncă.

Locația a permis amenajarea modernă a clădirii, așadar mediul în care lucrează angajații este îmbunătățit. Tehnologia modernă le permite acestora și în principal noilor angajați să se familiarizeze mult mai repede și mai ușor cu munca dintr-o companie de curierat.

 

Servicii unice la GLS

Principalul punct care diferențiază GLS de restul companiilor de curierat de pe piață este serviciul FlexDeliveryService. Prin intermediul acestui serviciu, destinatarul are libertatea de a influența și controla livrarea. Accesând pagina www.coletulmeu.ro, destinatarul poate să modifice adresa sau data livrării coletului, dar și modalitatea de livrare, în funcție de preferințe.

 

Despre GLS Romania

GLS România este o reprezentantă a General Logistics Systems B.V. (cu sediul central în Amsterdam). GLS oferă servicii de coletărie de încredere și de înaltă calitate pentru peste 270,000 clienţi, la care se adaugă servicii de logistică și servicii expres. “Lider european în privința calității” este principiul de bază al companiei GLS, sustenabilitatea fiind primordială. Prin companii proprii și prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 41 de țări europene și 7 state din SUA, fiind conectată la celelalte continente prin înţelegeri contractuale. GLS dispune de peste 70 HUB-uri internaționale și peste 1,000 depozite. Prin intermediul rețelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. Aproximativ 18,000 angajaţi gestionează 584 milioane de colete anual. În fiecare zi, aproximativ 30,000 vehicule livrează pentru GLS. În anul financiar 2017/18 GLS a obţinut venituri de 2,9 miliarde euro.

DATE DE CONTACT

Email: marketing@gls-romania.ro
Website: https://gls-group.eu/RO/ro/home
Cuvinte cheie: expedieri, livrari, coletarie, GLS Group, GLS Romania, transport, colete, hub, centru sortare colete

Alte Comunicate de presa de 483 :