Noua versiune SocrateERP în cloud de la BITSoftware vine cu roboți și noi funcționalități

Iată care sunt câteva dintre noutăți.

Forţa de muncă este din ce în ce mai scumpă şi mai greu de găsit. Prin urmare, companiile au nevoie de un instrument inteligent care să reducă  volumul de muncă brută şi sarcinile repetitive, care blochează creativitatea angajaţilor şi le afectează productivitatea. Tocmai de aceea, am dezvoltat și adăugat un robot de repartizare a costurilor pe proiecte, faze și subfaze, foarte util și interesant pentru toți clienții care derulează proiecte cu finanțare (publică sau privată). Aceștia își pot de acum urmări mult mai ușor cheltuielile pe proiect, pe faze și subfaze, de la introducerea documentelor primare și până la emiterea balanțelor contabile. Ce face acest robot software? Practic, rulează la fiecare sfârșit de lună și automatizează repartizarea costurilor pe faze și subfaze. Se obține astfel o imagine contabilă completă asupra fiecărui proiect (achiziții, facturi, plăți, alocări, note contabile, rate amortizare, etc) și se pot scoate jurnale și rapoarte P&L complete pe proiect. Au fost, de asemenea, completate și metodele API din aria proiectelor, sesizărilor și taskurilor, astfel încât acestea să fie utilizate și implementate și prin intermediul aplicațiilor terțe integrate cu SocrateERP.

 

În zona de Service am adăugat o funcționalitate nouă prin care beneficiarii pot lansa cereri de ridicare / livrare către curieri direct din sesizare.

 

În noua versiune, am adăugat și posibilitatea de a se culege datele necesare pentru declarația Intrastat, ceea ce aduce un beneficiu semnificativ de timp pentru realizarea acestei raportări.

 

De asemenea, am completat paleta de gestiune a terților cu evidența zilierilor. Dacă până acum acopeream gestiunea clienților, a furnizorilor, angajaților și colaboratorilor, cu noua versiune am lărgit paleta și cu gestiunea zilierilor, pentru care se preiau și prelucrează pontajele, iar datele sunt transmise automat și către Socrate Salarii. Pentru zilieri, preluarea pontajelor se face împreună cu evidența sumelor de plată, acestea fiind ulterior transmise pentru realizarea celorlalte calcule referitoare la rețineri și alte declarații.

 

Pentru zona de Workflows, am extins paleta de responsabili de flux, astfel încât să se poată configura o varietate mult mai largă de responsabili dinamici spre care se trimit notificări sau de la care se așteaptă aprobări. Această modificare aduce flexibilitate maximă la configurarea fluxului de aprobări.

 

Acestea sunt doar câteva dintre noutăți. Urmăriți-ne pe blog, pe Facebook sau pe Linkedin, pentru că în fiecare lună venim cu update-uri importante la soluțiile noastre.

SocrateERP oferă noi funcționalități de business, care vă ajută să răspundeți mai rapid și mai eficient la cerințele specifice activității dumneavoastră.

Mai multe detalii despre solutiile BITSoftware gasiti pe site-ul companiei www.bitsoftware.eu

DATE DE CONTACT

Nume: Alina Răfoi
Functie: Marketing Specialist
Email: alina.rafoi@bitsoftware.ro
Telefon: 740173525
Website: www.bitsoftware.eu
Cuvinte cheie: SocrateERP, BITSoftware, SocrateCloud, SocrateERP in cloud, cloud ERP

Alte Comunicate de presa de 1049 :