Noul concept Disney Vans!

Deoarece se celebreaza a 90-a aniversare a lui Mickey Mouse, celebrul Walt Disney care a creat personajul copilariei si l-a facut sa triumfe si in ziua de azi pe cel mai bun prieten al prichindeilor, s-a gandit ca ar fi ideal sa colaboreze cu Vgeneration pentru a crea cel mai nou trend de incaltaminte Vans, astfel incat cei mici dar de ce nu si cei mari sa se poata bucura si amuza in continuare alaturi de prietenul Mickey.

Acest concept este ca un “nou-nascut” pe piata comerciala din Romania, dar se pare ca a fost agreat foarte repede de fanii si iubitorii lui Mickey dar si a altor personaje din lumea faimosului Walt Disney, care ii bucura si azi pe cei pasionati de desene animate.

Vgeneration s-a gandit sa creze designuri noi dar totodata creative care sa te poarte in lumea fantastica a desenelor animate cu Mickey Mouse si prietenii sai.

Bineinteles ca nu este neaparata nevoie sa fi un iubitor sau fan al desenelor animate, dar uneori este bine sa mai evadezi din cotidian si sa lasi inima ta de copil sa te anime din nou, purtandu-te astfel in lumea magica a lui Walt Disney asa cum se intampla o data.

Disney si Vgeneration s-au gandit ca acest concept se va bucura de un mare success mai ales in randul copiilor dar si in randul adolescentilor. Fapt pentru care au contemplat ca acest lucru sa fie posibil si sa capteze atentia cat mai multor tineri, poate chiar si adulti, pana la urma un strop de copilarie este bine venit la orice varsta.

Acest brand este unul care se respespecta, avand grija de clientii lui, prezentandu-le de fiecare data produse de cea mai buna calitate.

Nu trebuie sa uitam insa de prezenta feminina a cuplului Mouse, Minnie, pe care o veti o gasi pe imprimeurile depe majoritatea incaltamintei. Pe cei doi ii puteti identifica in imprimeuri atat impreuna, cat si separat.

Cum sa gaseste aceste articole de top? Simplu, cauti motorul de cautare “Disney Vans” sau sa intri direct pe site-ul Vgeneration si vei vedea cea mai variata gama de articole de incaltaminte Disney Vans. Site-ul Vgeneration, este unul foarte bine structurat, acolo veti gasi detalii legate de confectionarea pantofului, marimi,modele, dar si alte alte detalii care vizeaza ofertele si preturile. Tu trebuie doar sa dai un click si sa te lasi invaluit de cel mai nou concept Disney Vans. Pe site-ul Vgeneration, gasesti cele mai inovatoare modele Disney Vans, dar si cele mai atractive oferte. Comenzile on-line au livrare gratuita daca suma acestora este peste 400 lei, sub aceasta suma se percepe o taxa de 12 lei.

Desigur, ne puteti contacta atat prin email, cat si telefonic sau ne puteti gasi in magazinele Vgeneration pe care le gasiti in toate mall-urile din Bucuresti.

Poti veni in magazinele Vgeneration pentru a vedea produsele Disney Vans in realitate si pentrua vedea la fata locului care model ti se potriveste cel mai bine.

Cu un personal foarte bine pregatit, gata sa-ti vina in ajutor cu informatii, sfaturi si idei despre cel mai nou trend aparut si sa-ti faca experienta in magazinele Vgeneration una cat mai placuta si interesanta. Echipa Vgeneration este formata din oameni prietenosi si de incredere care iti pot oferi informatii cu privire la preturi sau oferte.

Si pentru ca le pasa foarte mult de confortul picioarelor tale, te pot ajuta atunci cand intampini dificultati la gasirea unui anumit articol Disney-Vans.

Brand-ul  Vans este unul care se respecta si tine foarte mult la clientele sa, astfel ca increderea pe care o oferi fata de Vgeneration, este foarte importanta. Parerea ta pentru noi conteaza foarte mult, deoace cu ajutorul feed-back-ul tau contribuie la inbunatatirea produselor.

Daca nu esti fan al cumparaturilor din magazine si consideri ca pierzi prea mult timp in cautarea produsului perfect, te asteptam on-line cu cele mai simpatice modele Disney , fara a mai depunde efort fizic si fara a mai irosi timp pretios.

Cu un click de acasa, poti avea ce model doresti, doar visiteaza site-ul Vgeneration, verifica toate rubricile de articole si fa alegerea care ti se potriveste.

Vgeneration are grija ca la a 90-a aniversare a lui Mikey Mouse sa te introduca in lumea magica a desenelor animate si sa readuca zambetul pe buze, asa cum il aveai o data in copilarie cand priveai faimoasele desene ale minunatei lumi Disney, iar diminetile incepeau cu multa voie buna. Celebrul brand spera ca si tu o data cu lansarea colectiei de incaltaminte Vans sa mai fi macar pentru o zi copil sis a te bucuri de magia creatiei lui Walt Disney.

Cu un realizat de cei mai iscusiti designeri ai lumii, Vgeneration vine toamna acesta cu o fata noua si atractiva, ce prezinta faimosul si simpaticul cuplu Mouse, dar si pe prietenii buni ai acestora. Nu conteaza ca ai trecut de perioada cand aceste personaje aveau o insemnatate, doar vin-o in magazinele Vgeneration sau pe site-ul acestora si exploreaza cea mai colorata si distractive lume cu care prinzi viata de fiecare data cand o privesti.

Aceste modele sunt atent realizate, iar designul creative care iti da o stare de bine se imbina perfect cu starile tale, pentru cei mici este o bcurie sa mearga pe strada cu cei mai buni si distractivi prieteni ai copilariei lor.

Nu mai sta pe ganduri, vin-o la aniversarea Disney si achizitioneaza-ti cel mai potrivit model pentru tine sic el mic, dar mai ales pentru confortul piciorului tau.

La fiecare pas, pirueta sau saritura pe care il/o faci un prieten Disney il/o va face impreuna cu tine. Asa ca lasa-te purtat o zi in lumea colorata si vesela a lui Walt Disney, a noului concept Disney , de care  tu, dar si cei mici mai mult ca sigur va veti bucura.

Disney Vans concept for you!!!