Noul flagship Allview – Soul X

Încă de la finalul anului 2020 compania Allview a început seria dezvăluirilor legate de noua generație de telefoane pe care intenționează să o lanseze în 2021. Din teaserele transmise se pare că noile modele se vor diferenția de precedentele printr-o serie de caracteristici. Dacă în primul vizual brașovenii au scos în evidență sistemul penta-camera, a căror încadrare pare să aibă o margine ieșită puțin în relief, de data aceasta au venit cu noi dezvăluiri legate de partea de design.

La o primă vedere, remarcăm un cititor de amprentă poziționat în lateral, care este pus bine în valoare de design-ul cu margini metalice și subțiri. Din punct de vedere cromatic, noul model pare să fie negru-antracit, însă producătorii au introdus în teaser și un fascicul bleu, dar fără să fie specificate detalii suplimentare legate de disponibilitatea cromatică a noului Soul X. Tot din acest vizual, am putea deduce și denumirea flagshipului ce se va lansa în acest an: Soul X8, dar oare acesta o să fie varianta PRO, sau va urma o nouă lansare?

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Alina Marina:

Allview anunță lansarea celui mai nou model al gamei Viper, V5.
A venit momentul ca brașovenii de la Allview să prezinte primul teaser al seriei de Smart TV-uri ePlay7100
Portabilul este dotat cu procesor Intel® J4125 Quad-Core cu frecvență standard de 2.0 GHz, ce oferă echilibrul perfect între performanță, experiență fluidă în m
Allview anunță lansarea unui nou model de laptop – Allbook i