Noutăți editoriale Bookzone lansate la Bookfest

Vizitatorii târgului se vor putea delecta atât cu romane premiate , cât și cu titluri de dezvoltare personală, nutriție și relații scrise de specialiști de renume.

”Calea vindecării”- prof. univ. Dumitru Constantin Dulcan și Florentina Fântânaru   – În lumea noastră tot mai încrâncenată, tot mai măcinată de boli și suferință, Profesorul Dumitru Constantin Dulcan ne invită să descoperim cheia vindecării în interiorul nostru, acolo unde se ascunde o adevărată comoară de resurse pusă în noi de Univers.

Savant vizionar, profesor, neurolog, psihiatru, filosof al științei și scriitor, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan pune în acest dialog revelator purtat cu Florentina Fântânaru esența cercetărilor sale de-o viață, oferind cititorilor sfaturi practice pentru o viață trăită în armonie, cu bucurie și sănătate.

Noțiunile de medicină, biologie, fizică cuantică și psihologie se împletesc în răspunsurile oferite de profesorul Dulcan, ghidându-ne pe calea vindecării, calea întoarcerii spre interior, spre emoțiile și gândurile care ne definesc umanitatea. Pentru a păși pe această cale, trebuie doar să devenim conștienți de puterea incredibilă a gândurilor noastre de a ne transforma pe noi și lumea în care trăim.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 27 mai, ora 13:00 – Bookfest

 

”Fără țipete”- Hal Runkel-  o carte esențială de parenting publicată în colaborare cu comunitatea La primul bebe,..  – Țipetele, ușile trântite, tăcerile dureroase, toate răbufnirile emoționale necotrolate ale adulților îi afectează pe cei mici mai mult decât credem, împiedicându-i să se dezvolte emoțional într-un mod sănătos. Astfel, în timp, dacă mami și tati țipă frecvent la ei, aceștia pot deveni mai anxioși sau chiar mai furioși, pot avea o stimă de sine mai scăzută și pot deveni predispuși la depresie.

De aceea Hal Runkel, specialist în terapia familiei și de cuplu, a creat Fără țipete, o metodă inovatoare de parenting care îți arată cum poți contrui o relație bazată pe afecțiune și conexiune cu copilul tău, concentrându-te pe propria ta dezvoltare personală și acordându-i copilului tău spațiul de care are nevoie pentru a-și simți emoțiile și pentru a se dezvolta emotional.

Lansarea va avea loc alături de Atena Boca, duminică, 28 mai, ora 12:00,  la Bookfest

 

Femeia între cer și pământ- părintele Vasile Ioana și Liana Stanciu. – Cartea “Femeia între cer și pământ” răspunde la cele mai profunde întrebări ale femeii:

Cum să fiu o mamă și o soție bună? Cum mă ajută credința în momentele dificile? Cum mă rog pentru cei aproape de sufletul meu? Cum găsesc echilibru între viața personală și cea profesională?Cum pot deveni model pentru generațiile viitoare?

Trăim într-o lume a vitezei, iar în tot acest haos cotidian, femeia, ființa cea mai sensibilă și delicată, e nevoită să jongleze până la epuizare cu diverse roluri: femeia-mamă, femeia-soție, femeia-fiică, femeia de carieră. Dar nu devine, oare, obositor, să ai atât de multe roluri încât ajungi să uiți de cea mai importantă relație din viața ta: relația cu Dumnezeu?

Lansarea va avea loc duminică, 28 mai, ora 13:30, la Bookfest

Moș Teacă cel Nou, ciucă bătăilor lui Klaus Împărat – Igor Bergler  – Această carte nu îți oferă răspunsul irevocabil, e doar un pamflet, o oglindă de bâlci în care se reflectă Ronania, un ținut îndepărtat unde nici latrinele nu pot fi desfundate fără înființarea unei comisii de specialitate. Îți sună cunoscut? Ei, nici vorbă! În această țară, Klaun Împărat este conducător suprem. E diferit!

Jumătate cronică, jumătate pamflet și jumătate bildungsroman (sic!), aventurile lui Moș Teacă cel Nou dezvăluie istoria unui ținut în tranziție, în care obediența, lăcomia și cinismul îți garantează un loc călduț într-un ecosistem bizar, populat de o menajerie de personaje precum Varanul, Parcel Ciolanu, Limbricel Răscrăceanu-Coteț, Sfânta Eutopsia Parfumata și Lucrețiu Șasebude.

O istorie veselă a unei lumi triste, povestea lui Moș Toacă cel Nou este o lecție de haz de necaz dedicată românilor și ronanezilor care nu au uitat că umorul inteligent nu poate salva lumea, dar ne poate salva de valul de prostie care pare gata să ne înghită pe toți.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 27 mai, ora 14:30, la Bookfest

Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp- Cori Grămescu-  Cori Grămescu a ajutat până acum peste 35.000 de oameni să-și schimbe viețile, să ajungă la greutatea dorită, fără epuizare și fără înfometare. Descoperă secretele sale pentru un trup sănătos și o inimă bucuroasă într-o carte extrem de personală despre propriul drum spre sănătate și echilibru.

În prima sa carte, Cori Grămescu împărtășește cititorilor atât obiceiurile alimentare și antrenamentele care au ajutat-o să ajungă la o greutate normală și să se mențină în formă pe parcursul vieții, cât și schimbările emoționale în urma cărora a învățat să-și aprecieze corpul și să-l trateze cu blândețe.

Astfel cartea îți va răspunde la întrebările despre cum și ce trebuie să mănânci dacă vrei să fii în formă, despre cum poți alege obiective realiste pentru transformarea ta, dar și despre modul în care stresul îți afectează digestia sau despre cum poți pune capăt mâncatului emoțional.

Lansarea va avea loc pe 28 mai, duminică, ora 15:00, la Bookfest

Harta femeii- dr. Cristian Andrei –  Dr. Cristian Andrei, președinte al Institutului de Relații Umane, a “desenat” o hartă care ajută bărbații să înțeleagă femeile care trec, pasager sau nu, prin viața lor. De-a lungul carierei sale de psihoterapeut, i-au trecut pragul cabinetului bărbați care purtau în spate povara nenumăratelor relații eșuate. Întrebarea lor era mereu aceeași: „Doctore, ce fac greșit?”. Iar răspunsul lui a fost de fiecare dată același: nu încerci să înțelegi femeia de lângă tine. Acesta a acum o carte-ghid care le oferă bărbaților instrumentele necesare pentru a-și consolida relațiile cu femeile din viața lor, învățând de la ele, evoluând prin ele, dinspre cantitativ către calitativ.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 27 mai, ora 16:00, la Bookfest

Iubim sau ne mințim?, Andrei Vulpescu – “Care este codul iubirii? Să te simți în siguranță, atât fizic, cât și psiho-emoțional, în preajma celuilalt și să poți împărtăși momente de intimitate cu celălalt, fără frică, fără armuri, fără sistem de apărare antiaeriană.”, “Emoţiile sunt informaţii, nu sentinţe. O persoană care se cunoaște foarte bine, nu-și va dori povestea ideală de iubire, ci povestea potrivită de iubire. Potrivită momentului vieții sale. Momentului prezent. , “Corpurile care renunță la defensivă, pot comunica și se pot conecta autentic. Acolo unde există traumă, apare o deconectare între ceea ce-ți dorești și ceea ce te lasă corpul să faci.” Sunt doar câteva dintre sfaturile valoroase pe care le putem regăsi în carte.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 27 mai, ora 17:30, la Bookfest

 

 

 

 

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive.
Datorită farmecului lor inconfundabil, trandafirii au captivat imaginația umană de-a lungul secolelor.
Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10; ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active
Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și valurile de căldură se răsfrâng, stabilind temperaturi ridicate record în unele regiuni.
Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului.