Nova Rent a Car Iasi si lupta anti COVID19

În această perioadă trebuie să ne schimbă obiceiurile și să menținem dezinfectate locurile în care conviețuim și în care lucrăm dar și alte locuri precum mașinile în care petrecem mult timp trebuie să fie curățate de viruși și microbi. În timp ce această pandemie de coronavirus închide școlile, companiile și evenimentele sportive, oamenii trebuie să curețe și să dezinfecteze toate lucrurile cu care vin în contact, inclusiv mașinile personale. Firma de închirieri auto, Nova Rent a Car din Iași vă prezintă măsurile pe care le ia pentru prevenția infectării cu SARS-COV-2.

Pentru a ne dezinfecta parcul auto, Nova Rent a Car Iași utilizează dezinfectantul Lizol, dar echivalentele lor generice sunt de asemenea bune din moment ce sunt produse bazate pe alcool la fel ca dezinfectanții de mâini.

Ceea ce facem

• Am îmbunătățit tehnicile utilizate pentru curățarea vehiculelor noastre după fiecare închiriere. În special, acordăm o atenție deosebită zonelor intens folosite cum ar fi scaunele, volanul, mânerele ușilor , panoul de bord și alte suprafețe dure.
  • De asemenea, curățăm frecvent instalațiile de aerisire ale mașinilor cu produse de igienizare recomandate, urmărim schimbarea filtrelor la timp si aplicam periodic tratamente cu Ozon.
  • În plus, cautam permanent măsuri pentru a asigura bunăstarea angajaților noștri. Aceasta include instruirea angajaților care se simt rău să stea acasă și să consulte furnizorii de servicii medicale. Oferim de asemenea tuturor angajaților noștri măști de protecție performante de tipul PFF2 și PFF3, mănuși

Știm că, trăind în aceste timpuri provocatoare, multe persoane aleg soluții alternative de transport. Dacă aveți nevoie de o mașină de închiriat, suntem aici pentru dumneavoastră. Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne sunați la 0765237772. Siguranța dvs. este prioritatea noastră cea mai mare și apreciem cu adevărat încrederea pe care o acordați echipei și companiei noastre, alegand o companie sută la sută cu capital ieșean.

Nume: Flory Molocea
Functie: Administrator
Email: contact@nova-rentacar.ro
Telefon: 765237772