Nu rata ultimele locuri vacante în proiectul “Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”!

Participă la cursurile gratuite de competențe antreprenoriale organizate în cadrul proiectului “Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”, implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia și poți obține 40.000 de euro nerambursabili!

6 din cele 14 stagii de curs sunt finalizate, iar până la mijlocul lunii septembrie sunt planificate 8 stagii, în localitățile Ploiești, Călărași, Giurgiu, Slobozia, Pitești, Târgoviște și Alexandria. Nu rata ultimele locuri vacante, este șansa ta de a deveni antreprenor!

Ce trebuie să faci?

  1. Contactează expertul grup țintă din județul tău pentru a verifica dacă sunt locuri disponibile în cadrul grupelor de curs planificate. Contactele expertilor județeni sunt disponibile pe pagina web a proiectului – http://www.ptir.ro/wp-content/uploads/Adrese-birouri-de-recrutare.jpg .
  2. Aplică-ți dosarul de candidatură.
  3. Participă la programul de antreprenoriat și învață cum să îți întocmești singur planul de afaceri.
  4. Studiază Metodologia privind organizarea concursului de planuri de afaceri în care vei găsi informații cu privire la oportunitatea de finanțare, criteriile pe care trebuie să le îndeplinești, cheltuielile eligibile și modalitatea prin care te poți înscrie în concurs – http://www.ptir.ro/?p=2761 .
  5. Întocmește și aplică-ți planul de afaceri. Concursul de planuri de afaceri se desfășoară în perioada 11 iunie – 10 octombrie 2018. Planul tău de afaceri va fi analizat de către o comisie, conform metodologiei de selecție, care va decide dacă afacerea ta va beneficia de 40.000 euro, 100% nerambursabili.
  6. Pune-ți în practică ideea de afaceri și bucură-te de succes.

 

Nu mai sta pe gânduri, locurile sunt limitate!

 

 

“START pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” este un proiect implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în perioada 3 ianuarie 2018 – 2 ianuarie 2021.

Pentru mai multe informații cu privire la această oportunitate, persoana de contact: Andreea Melinte – Coordonator activitate informare, Telefon: 0318241592, Email: andreea.melinte@ptir.ro .

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Melinte
Functie: Coordonator activitate informare
Email: andreea.melinte@ptir.ro
Telefon: 318241592

Alte Comunicate de presa de 463 :