O întâlnire cu stil alături de Andreea Balaban

Pe 22 și 23 mai, iubitorii de modă din București au avut parte de o experiență de neuitat alături de creatoarea de conținut Andreea Balaban, în cadrul unui eveniment exclusiv TOMMY HILFIGER, care continuă să inspire și să inoveze lumea modei, oferind experiențe unice și relevante pentru clienții săi. Desfășurat în magazinele TOMMY HILFIGER din AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City, evenimentul a atras numeroși pasionați de modă dornici să descopere noile tendințe de vară și să interacționeze cu unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri din România.

Cunoscută pentru stilul său deosebit și pasiunea față de modă, Andreea a întâmpinat membrii valoroși ai comunității TOMMY HILFIGER, oferindu-le sfaturi personalizate și trucuri de stil.

Prezența Andreei Balaban a adus un plus de autenticitate sesiunii de shopping și a creat o legătură specială cu publicul, demonstrând încă o dată că moda înseamnă mai mult decât haine – înseamnă experiență, inspirație și conexiune.

O atmosferă vibrantă în magazinele TOMMY HILFIGER din AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City

Pe 22 mai, între orele 15:00 și 18:00, Andreea Balaban a întâmpinat numeroși fani și entuziaști ai modei în magazinul TOMMY HILFIGER din AFI Cotroceni. Ziua următoare, între aceleași ore, a fost rândul celor din Băneasa Shopping City să se bucure de prezența ei. În ambele zile magazinele au fost animate de un flux constant de vizitatori entuziasmați, dornici să întâlnească una dintre cele mai apreciate fashioniste.

Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare a stilului și creativității, aducând laolaltă oameni cu aceeași pasiune pentru modă și frumos.

Participanții au avut ocazia să facă selfie-uri cu Andreea, capturând momente prețioase alături de influencerul lor preferat. Energia pozitivă și abordarea prietenoasă a Andreei au creat o atmosferă relaxată și plăcută, încurajând socializarea și conectarea între pasionații de modă.

Prin demonstrații live și discuții interactive, Andreea a arătat cum piesele din noua colecție TOMMY HILFIGER pot fi combinate pentru a crea ținute fresh și sofisticate. Mai mult decât atât, aceasta a împărtășit din secretele sale profesionale, ajutând participanții să-și îmbogățească garderoba și să-și perfecționeze stilul personal.

Piese atemporale care îmbină stilul elegant cu cel casual vă așteaptă să le descoperiți și să le integrați în stilul vostru personal, inspirate de cele mai recente tendințe, care se regăsesc în colecția TOMMY HILFIGER. Nu ratați ocazia de a adăuga un strop de stil în fiecare zi din vară. Fiți parte din moda care inspiră și transformă!

Colecția Primăvara-Vara 2024 este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova.

DATE DE CONTACT

Website: https://ro.tommy.com/ro/

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive.
Datorită farmecului lor inconfundabil, trandafirii au captivat imaginația umană de-a lungul secolelor.
Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10; ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active
Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și valurile de căldură se răsfrâng, stabilind temperaturi ridicate record în unele regiuni.
Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului.