O masa savuroasa intr-o atmosfera linistitoare

Vino la Restaurant Herastrau, pentru a te bucura de un meniu care iti prezinta cele mai delicioase retete, realizate de cei mai priceputi bucatari de la noi, gata pentru ati rasfata papilele gustative cu cele mai fine preparate.

Restaurantul nostru este unul dintre cele mai bine cotate localuri, unde cadrul natural de pe marginea lacului, unde este amplasat, se imbina perfect cu delicatesele preparate cu mare atentie.

Varietatea meniului iti pune la dispozitie preparate internationale, dar si preparate traditionale din toate colturile tarii noastre, realizate „ca la mama acasa”, acestea putand fi asociate cu cele mai fine bauturi. Localul nostru, constituie locul perfect pentru diferite intalniri de afaceri si desigur pentru mese alaturi de familie si prieteni.

Cum ne poti gasi? Foarte usor, introduci in motorul de cautare „Restaurant Herastrau”  sau poti accesa site-ul  „Meadows. ro”, iar acolo vei gasi toate detaliile cu privire la meniul si bauturile noastre, fiecare preparat este descris, astfel ca tu sa faci alegerile potrivite gusturilor tale, de asemenea ca vei gasi in aceeasi masura o gama foarte variata de deserturi, care sa-ti indulceasca fiecare sfarsit de masa. Desigur ca si gama de bauturi este variata, iar aceasta cuprinde: racoritoare, fresh-uri, cafele, ceaiuri, vinuri rosii, vinuri albe, vinuri rose, long and mixed drinks/ non-alcoolice. Meniul contine: specialitatile casei, gustari calde, gustari reci, preparate din carne, preparate din peste, supe, salate si bine inteles deserturile care sunt nelipsite si anume tort, inghetata, cheese cake, tarta de pere, lava cake, etc..

Pentru mai multe detalii sau rezervari, ne puteti contacta atat prin email, cat si telefonic.

De asemenea, organizam diferite evenimente: nunti, botezuri.

Daca doriti sa luati masa intr-o atmosfera ambientala cu muzica live sau putei lua masa pe vasul „Lastunul”, acest lucru fiind posibil doar cu rezervare.

In alta ordine de idei, avem foarte multe de oferit, astfel ca dorim ca experienta ta la noi sa fie unica si de neuitat.

O alta modalitate de a afla mai multe detalii cu privire la ceea ce va intereseaza, este sa ne faceti o vizita, pentru a vedea cadrul in care este amplasat restaurantul nostru, pentru a va convine la fata locului de splendoarea locului si de ce nu, poate ramaneti pentru a incerca unul dintre preparatele noastre exceptionale, realizate fara cusur, dar si una din bauturile fine, care va va delecta papilele gustative cu o calitate de neegalat.

Ia-ti o zi libera si vino sa te convingi de cele mai de calitate servicii si de cea mai buna servire, de care ai avut vreodata parte. Iar daca vrei un loc cu o priveliste desprinsa din povesti, noi suntem locatia perfecta pentru realizarea evenimentului tau.

Personalul nostru este foarte bine instruit atunci cand vine vorba de servirea preparatelor, dar mai ales comportamentul fata de clientii localului, ei va stau la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie. De asemenea va ofera informatii cu privire la preparatele din meniu, dar va ofera si sugestii atunci cand sunteti indecis in alegerea preparatului, daca acest lucru li se solicita de catre dumneavoastra.

Pe langa delicatesele de exceptie si personalul bine ales, localul nostru mai dispune de locuri de parcare gratuite, dar si un loc destinat copiilor situat in vecinatatea restaurantului, numit „Insula copiilor”. In cazul in care doriti, mai puteti opta pentru o cina servita in mijlocul naturii, cu o priveliste inedita catre parcul Herastrau, unde puteti viziona diferite evenimente sportive.

Avem grija de clientii nostri, atfel ca ei sa aiba parte de cele mai extraordinare preparate, bauturi fine si de deserturi pe gustul oricarui pretentios.

Dorim ca oaspetii restaurantului nostru sa plece de la noi multumiti de serviciile oferite si de ce nu, sa revina de cate ori au ocazia.

Privelistea pe care peisajul lacului Herastrau o ofera si se imbina perfect cu preparatele si bauturile, in asa fel incat  tu sa ai parte de un mic paradis atat vizual cat si festin.

Vrem ca pe parcursul dejunului sau cinei sa te desprinzi pentru cateva clipe de programul robotic de la lucru si sa te lasi invaluit de ceea ce-ti ofera cadrul natural unde suntem amplasati, dar si de preparatele savuroase, care te vor duce intr-o lume culinara fara precedent.

Bauturile atent alese de noi pentru tine, fac mesele tale sa capete sens, de aceea vrem sa-ti facem experienta la noi, una desprinsa din basme.

Nu ezita sa ne contactezi, cautand „Restaurant Herastrau” sau pe site-ul „Meadows.ro”, pentru a vizualiza fiecare preparat, bautura si desert, dar si pentru a face o rezervare la restaurantul nostru. Nu vei regreta alegerea facuta. Iti garantam servicii de cea mai inalta calitate, incat la un moment dat nici nu vei mai avea impresia ca te afli intr-un simplu restaurant.

Dorim sa vi cu noi in povestea din spatele restaurantului, pentru clipe de neuitat pretrecute alaturi de familie, prieteni sau persoana iubita.

Sau daca doresti sa sarbatoresti un eveniment important si nu crezi ca celelalte oferte ale localurilor nu sunt avantajoase, te asteptam la „Restaurant Herastrau” pentru celebrarea fastuasa a ceremoniei tale. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot, tu doar rezerva-ti o zi sau o noapte, iar noi te vom delecta cu cele mai extraordinare preparate si bauturi alese, intr-un cadru natural de poveste.

Povestea din spatele Restaurantului Herastrau!!!

Website: https://meadows.ro/restaurant-herastrau/
Cuvinte cheie: restaurant herastrau