O nouă ediție a Conferinței de leadership feminin The Woman – „Ageless Success”

Ediția din acest an se conturează în jurul ideii de „ageless succes”, demonstrând că într-adevăr reușita unui lucru pe care ni-l propunem, nu este condiționată de vârstă sau de alte piedici „tradiționale” ci ține de ambiția, de perseverența și probabil de o doză de încăpățânare a fiecăruia dintre noi.
Peste 500 de femei sunt așteptate în cadrul celei mai mari conferințe din România dedicată leadershipului feminin. Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei zile iar structura evenimentului presupune prezentări la scena The Woman, zona expozițională pentru creare de contacte și socializare, o zonă de interviuri și multe surprize.

Despre tematica aleasă de către The Woman

„Vârsta nu ar trebui să fie un obstacol în calea unei persoane de a-și atinge obiectivele și de a-și arăta potențialul. Unii au cunoscut succesul în carieră la o vârstă tânără, în timp ce alții au ajuns în vârf după ce au trecut prin mai multe experiențe de viață și au dobândit cunoștințe valoroase pe parcurs.

Persoanele mai în vârstă pot aduce experiență și înțelepciune în munca lor, în timp ce persoanele mai tinere pot aduce energie și creativitate.

În cele din urmă, succesul unei persoane depinde de mulți alți factori, în afară de vârstă, care pot varia în funcție de contextul și obiectivele individuale ale fiecăruia, cum ar fi atitudinea și felul în care ne raportăm la noi și ceilalți, munca, dorința de învățare și dezvoltare, perseverența sau abilitatea de a face față provocărilor.“ – Crina Ciocian, The Woman.

Vârsta nu ar trebui să fie singurul criteriu luat în considerare atunci când se acordă o poziție de management sau leadership. Aptitudinile și abilitățile personale, capacitatea de a comunica și de a lucra în echipă, precum și motivația și pasiunea pentru domeniu, pot fi mai importante decât vârsta, în ceea ce privește ocuparea unei astfel de poziții cheie.

Uneori, o atitudine pozitivă poate ajuta o persoană să facă față provocărilor și să se concentreze pe realizarea obiectivelor sale, în drumul spre succes.

Alteori, o persoană care are o sete continuă de cunoaștere și care este dispusă să învețe și să se dezvolte va fi mai capabilă să se adapteze la schimbările din mediul său de lucru și să se îmbunătățească constant.

De cele mai multe ori, succesul necesită un efort constant și o dedicare de lungă durată. O persoană care muncește din greu și care este perseverentă vă fi mai capabilă să treacă peste obstacole și să își atingă obiectivele. Adesea, succesul presupune depășirea obstacolelor și a provocărilor și pasiunea este cea care face diferența. Dar succesul poate însemna diferite lucruri pentru diferite persoane.

Succesul este definit de fiecare persoană în parte, în funcție de obiectivele și valorile sale personale. Pentru unii, succesul poate însemna realizarea unor obiective profesionale, cum ar fi avansarea în carieră sau câștigarea unor recompense în domeniu. Pentru alții, succesul poate avea legătură cu partea personală, cum ar fi formarea unei familii sau obținerea unui grad de învățământ avansat.

Unii asociază succesul cu realizarea echilibrului între viața profesională și viața personală.

În cele din urmă, succesul este subiectiv și nu ține cont de vârstă.

Atena Boca (fondator La Primul Bebe), unul dintre speakerii acestei ediții definește, într-o singură fază, succesul astfel:

„Succesul vine atunci când îți câștigi libertatea de a fi cine ești cu adevărat, în fața oricui.“

Nu există o vârstă specifică la care poți începe un proiect nou. Poți începe oricând dacă ai ideile, resursele și determinarea necesare. Unii oameni încep proiecte noi la o vârstă tânără, în timp ce alții aleg să înceapă proiecte mai târziu în viață, după ce au acumulat experiență și cunoștințe în industria din care fac parte.

Există numeroase femei care și-au reinventat cariera la diferite vârste. Oprah Winfrey și-a început cariera ca prezentatoare de știri la o televiziune locală din Nashville, Tennesse, iar, ulterior, a devenit una dintre cele mai cunoscute personalități de televiziune din Statele Unite, găzduind unul dintre cele mai de succes talk-show-uri din lume.

Julia Child a fost cunoscută ca autoarea unui bestseller culinar, „Mastering the Art of French Cooking”, după ce și-a reinventat cariera la vârsta de 50 de ani.

J.K. Rowling a început să scrie seria de cărți „Harry Potter” în timp ce era întreținută de stat și a devenit una dintre cele mai bine vândute autoare din istorie.

Vera Wang și-a început cariera ca jurnalist și redactor la Vogue, dar și-a reinventat cariera la vârsta de 40 de ani ca designer de rochii de mireasă, devenind un nume de referință în domeniu.

Eveniment cu tradiție, structura ediției cuprinde 3 paneluri sub formă de dialog sau discursuri individuale, zona expozițională deja consacrată care oferă invitaților experiențe, cadouri și surprize, o zonă de interviuri și zona de socializare, un bun prilej pentru networking și creare de contacte. Evenimentul se încheie cu un pahar de prosecco.

Inspirație, educație și dezvoltare la Conferința The Woman

De-a lungul timpului, pe scena The Woman au urcat femei care au făcut performanță în industriile din care fac parte. Femeile prezente au realizat lucruri notabile în domeniile lor și ele reprezintă o sursă puternică de inspirație pentru alte femei. Cu fiecare an, conferința a oferit comunității mai multe sfaturi și povești despre reușite și atingerea obiectivelor, punând accent pe leadershipul feminin.

Discuțiile, networkingul și participarea la zona expo pot oferi oportunitatea de a socializa cu alte femei care au experiență în domenii diverse și de a învăța de la acestea. Comunitatea The Woman devine, cu fiecare an, o sursă puternică de inspirație și încurajare.

„Ați făcut o treabă extraordinară cu eventul de ieri și sunt convinsă ca ați primit un feedback superb din toate părțile, exact așa cum meritați. Toată munca și energia voastră s-a simțit până în cele mai mici detalii și există sute de femei extrem de recunoscatoare pentru energia de ieri, femei printre care mă număr și eu.“ – Anca Balas, participantă eveniment.

An de an, The Woman pune lumina pe acele femei successful, femei care au atins succesul în industriile din care fac parte, femei care muncesc zi de zi pentru a avea ceea ce ele definesc succes, femei care prin activitatea lor au redefinit succesul într-un domeniu sau altul, femei pentru care succesul nu are limită de vârstă.

Biletele ediției din acest an pot fi achiziționate de pe site-ul conferinței The Woman: www.conference.thewoman.ro.

Evenimentul The Woman este organizat de către Libero Events, iar poveștile edițiilor anterioare pot fi regăsite, de asemenea, pe site.

Partenerii ediției, care susțin promovarea femeilor în antreprenoriat și în poziții de lider:

Aegon – Silver Partner, Meron – Official Coffee Partner, ATP Motors by Mercedes – Mobility Partner, Romb 360, Mamprenoare, Clinica Dermavision, Nashi Argan România, IKON – Growing Beauty, Vodnar Beauty Lounge, Majorel Romania, Macle Concept, Porsche Engineering Romania, Iron Mountain Romania, Aesthetica, FRAnces Dress Shop, Emil Web, BunăDimineața.ro, CONAF, Creative Community.

 

DATE DE CONTACT

Website: www.conference.thewoman.ro

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Calvin Klein anunță că Jeremy Allen White a fost îmbrăcat în costum Calvin Klein personalizat pentru premiera sezonului 3 al serialului „The Bear” în Los Angeles.
O nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană
Accesul este liber, iar biletele pot fi ridicate de la casa de bilete a Operei Naționale București.
Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.
Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la creșterea în greutate.