OKIIROWEB – partenerul care se va ocupa de imaginea afacerii dumneavoastra este la un click distanta

“Imposibilul nu exista pentru noi!”

Noi suntem OKIIRO WEB si facilitam prin platforma noastra tuturor persoanelor fizice si antreprenorilor de la nivel national oportunitatea de a prezenta precum si de a individualiza oferte excelente –LA DISTANTA DE UN CLICK.

Compania OKIIRO  reprezinta ideea unui grup tanar, din  Regiunea SUD –MUNTENIA, de a propune sevicii de publicitate la standarde inalte, punandu-va la dispozitie platforma proprie, precum si solutii pentru retelele sociale, reusind astfel sa transforme fiecare moneda investita intr-o oportunitate reala de a obtine clienti noi.

”Nu este suficient sa ai un magazin fizic sau virtual realizat bine din punct de vedere tehnic si grafic care sa ofere produse sau servicii la preturi atractive. Toate aceste trebuie promovate in mod eficient pentru a atrage potentiali vizitatori si pentru a-i converti in cumparatori.”

Dupa o experienta de zece ani, lucrand direct cu antreprenori din diferite domenii de activitate, am identificat o lipsa a prezentei multor companii in mediul online, precum si un deficit in modul in care acestea aleg sa se prezinte atunci cand urmaresc sa isi faca publicitate, neavand acces la informatiile corecte si nici la mijloacele materiale.

Acesta este principalul motiv care a stat la baza initiativei noastre. Am ales sa punem la bataie ideile si experienta fiecarui membru al echipei noastre, dezvoltand un instrument care sa permita realizarea de campanii de publicitate in timp real pentru intreprinderile mici, traditionale, dar nu numai. Platforma OKIIRO WEB pune la dispozitia tuturor utilizatorilor informatii despre evenimente live, oferte comerciale si destinatii de calatorie, ajutandu-i sa descopere experiente mari si mici, noi si familiare, pentru a trai o viata plina de bucurie si satisfactii.

OKIIRO WEB pune, din primul moment, accentul pe transparenta , corectitudine si respect fata de partenerii sai si are  o misiune clara: individualizarea unor solutii inovative de promovare si publicitate online,  personalizate, care sa creasca si sa consolideze relatiile cu clientii, dand viata unei comunitati web puternice si vibrante.

Echipa noastra va pune la dispozitie inclusiv servicii de analiza eficienta a concurentei online si offline si va va propune strategii menite sa scoata in evidenta avantajele fiecarei afaceri care apeleaza la serviciile OKIIRO WEB.

FII PARTE ACTIVA A COMUNITATII OKIIRO WEB !

Este simplu, CONTACTEAZA-NE ! contact@okiiro.ro

Nume: Andreea Marina Negroiu
Functie: Director General
Email: contact@okiiro.ro