Oriflame România are un nou director național de vânzări

Bogdan va coordona echipele de vânzări directe din toată țara și îi va raporta directorului general, Remus Florian.

Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări directe, Bogdan Muraru a ocupat poziţii de National Sales Director în România şi Country Manager în Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia. Alături de echipele sale, acesta a avut rezultate foarte bune, reușind să depăşească obiectivele stabilite, dar și să identifice şi să pună în practică proiecte menite să crească portofoliul de clienţi.

“Venirea lui Bogdan în această funcție este naturală și mă bucură foarte mult. Bogdan este un foarte bun strateg și un vizionar ce reușește să pună oamenii mai presus de orice, iar eu sunt convins că aceste calități ale sale vor aduce departamentului de vânzări un plus de vigoare și de creativitate. Sunt convins că în noua formulă vom avea rezultate excelente”,  afirmă Remus Florian, Director General Oriflame România.

“Am ales Oriflame pentru că este o companie cu și despre oameni, cu o istorie de 25 ani în România și cu o echipă entuziastă. Îmi doresc să se vorbească despre perioada urmatoare ca fiind perioada în care cei mai mulți oameni s-au dezvoltat pe plan profesional, respectând și trăind valorile Oriflame”, declară Bogdan Muraru, Director de Vânzări Oriflame România.

Bogdan este absolvent al Institutului pentru Studii Economice ISE, are un master în economie, iar de-a lungul timpului a crescut câteva generații de lideri, oameni care au ajuns la rândul lor lideri în organizațiile în care își desfășoară activitatea. În plus, a desfăşurat activități de mentoring în mai multe zone ale lumii, în ţări precum Africa de Sud, Kazakhstan și România.

Despre Oriflame:

Fondată în 1967 de către fraţii af Jochnick, Oriflame este în prezent o companie internaţională de produse cosmetice și Wellness care foloseşte metoda vânzării directe în peste 60 de ţări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice și Wellness suedeze naturale sunt puse în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de parteneri de brand, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro. Pentru că suntem din Suedia avem o perspectivă diferită asupra frumuseţii. Pentru noi, frumuseţea nu reprezintă doar modul în care arăţi, ci şi modul în care trăieşti, simţi şi acţionezi. Mai multe informații sunt disponibile pe www.oriflame.ro.

DATE DE CONTACT

Nume: Victoria Rece
Functie: PR & Communications Manager
Email: victoria.rece@oriflame.com
Telefon: 737466612
Website: www.oriflame.ro
Cuvinte cheie: oriflame, director vanzari, produse, parfum, cosmetice

Alte Comunicate de presa de 1063 :