Pe 15 noiembrie incepe Black Friday la Romstal!

Black Friday 2019 se apropie! Marcheaza data in calendar! Vineri, 15 noiembrie, incepe nebunia reducerilor de pret la Romstal! Ai la dispozitie ultimele doua saptamani ale lui noiembrie pentru a intra in magazinul nostru online, romstal.ro, sau pentru a ajunge in oricare dintre magazinele noastre fizice unde vei gasi reduceri nemaivazute care ajung pana la 90% din pretul normal al produselor.

Anul acesta am pregatit special pentru tine sute de produse care au pretul redus aproape in totalitate (-90%). Fii sigur ca esti printre primii care afla de produsele reduse caci stocurile sunt limitate!

Obtine ofertele Black Friday direct in adresa de e-mail. Completeaza adresa de email, ca sa afli in avans care sunt ofertele Romstal de Black Friday si sa nu ratezi data lansarii de promotie.

Daca si tu ai nevoie de produse cu ajutorul carora sa-ti construiesti sau sa-ti renovezi casa, Romstal iti propune sa-ti fai o lista si sa intri pe romstal.ro din 15 noiembrie pentru a achizitiona produse la preturi extraordinare!

Promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale/oferte speciale/campanii publicitare/alte reduceri de pret acordate de Romstal, indiferent de modalitatea de acordare a acestora.

Intra pe Romstal si afla care sunt cele mai bune produse pentru tine indiferent daca ceea ce cauti este din gama de incalzire, instalatii sau amenajare a casei. De Black Friday 2019 gasesti nenumarate reduceri care iti vor permite sa iti pui casa la punct!

In 2019 ai un Black Friday de poveste la Romstal!

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal, black friday, reduceri

Alte Comunicate de presa de 401 :