Perdele de lux – Igloo Design iti face ferestrele mai frumoase!

Redecoreaza-ti locuinta! Ca sa completezi decorul, ai nevoie de ceva frumos si de bun gust. Firma Igloo Design te asteapta cu o oferta variata la perdele de lux. Rasfoieste catalogul online si comanda produsele care iti plac cel mai mult.

Perdele de lux in oferta Igloo Design

Indiferent ce culoare ai alege pentru tapet, indiferent de elementele decorative ori de stil, din nici o camera nu trebuie sa lipseasca perdelele. Rolul lor este sa completeze imaginea de ansamblu. Ce ai zice sa faci o schimbare in locuinta si sa dai comanda de perdele de lux din oferta Igloo Design? Gasesti aici o oferta variata atat din punctul de vedere al materialelor, cat si al modelelor. Concret, sunt perdele create din: voal, matase, in si organza. Unele sunt simple, altele inflorate sau cu motive usor geometrice. Pot fi alese pe alb, dar si in nuante pale ori vibrante.

Absolut toate comenzile sunt onorate intr-un atelier de croitorie din Capitala, detinut de firma Igloo Design. Aici, angajatii lucreaza cu dotari corespunzatoare si finiseaza fiecare produs in parte. Din mana lor nu ies doar perdele de lux si draperii, ci si textile HoReCa.

Nu stii cum sa alegi perdelele pentru locuinta ta? Nimic mai simplu! Tine cont de ce iti place, de lumina naturala care iti patrunde prin ferestre si de decor. Daca, spre exemplu, ai nevoie de perdele pentru dormitor, atunci cumpara-le pe cele usor mai inchise la culoare, intrucat nu permit razelor solare sa te trezeasca din diminetile in care vrei sa lenevesti in pat. Pentru sufragerie, in schimb, daca ai apartamentul decorat in stil usor romantic, alege perdele cu motive florale, mai pale sau in culori mai vibrante. Bineinteles, pe acestea le poti accesoriza cu draperii, pentru un plus de intimitate, pe care le gasesti tot in oferta Igloo Design.

Perdele de lux – 7 motive sa le cumperi

Cand vrei sa-ti infrumusetezi locuinta, nu trebuie sa faci rabat de la nimic. Greseala multora dintre noi este ca amanam cumpararea unor lucruri, pe altele le alegem la calitate indoielnica, iar ceea ce, de fapt, ne-ar placea si ne-ar trebui, nici nu mai intra in discutie. Oferta Igloo Design de perdele de lux este o ocazie foarte buna de a face o schimbare. Iata de ce sa le cumperi:

– sunt de calitate foarte buna;

– fiecare detaliu din model este lucrat cu atentie si precizie;

– conform denumirii sunt de lux, dar au preturi avantajoase;

– oferta este foarte variata, astfel ca ai de unde alege ce iti doresti;

– sunt elegante, rafinate;

– pun in valoarea imaginea pe ansamblu a camerei, intregind-o;

– asigura intimitate celor din locuinta intrucat tin la distanta privirile curioase din exterior etc.

Profita de oferta Igloo Design si alege si tu perdele de lux! Sunt frumoase, de calitate foarte buna si nu costa mult! De ce sa nu le ai in locuinta? Pentru mai multe detalii rasfoieste catalogul online sau suna la numarul de telefon de mai jos.

Adresa: Bucuresti, bd. Iuliu Maniu, nr. 187, Sector 6

DATE DE CONTACT

Nume: Igloo Design
Telefon: 723
Website: www.igloodesign.ro
Cuvinte cheie: perdele de lux

Alte Comunicate de presa de 1 :