Plase insecte – de dimensiuni mari va ofera o protectie inalta

Repartermpan va ofera cea mai vasta gama de produse de eficienta marita dar si plase insecte care va feresc de tot felul de insecte, gandaci, tantari sau alte daunatoare ale naturii. Cu ajutorul acestor plase indepartati orice urma de disconfort si va puteti bucura de relaxare deplina in timpul sezonului cald. In plus, montarea plaselor de tantari la ferestre si usi se face extrem de usor.

Va garantam ca aceste plase au o eficienta de pana la 100 % impotriva daunatoarelor care pot intra fara sa va dati seama in casa.Avem multumirea deplina ca am reusit sa atragem clientii cu produse de calitate. In timpul anotimpului cald nu mai trebuie sa va faceti griji din pricina insectelor ci va puteti relaxa la intensitate maxima in propria locuinta.

Plase insecte- fixe, cu balamale sau tip rulou

Alegeti ce tip de plase insecte doriti pentru a fi montate la orice tip de fereastra. Plasele fixe sunt montate doar la ferestrele termopan sau aluminiu cand exista deja un rulou exterior sau fereastra este ingropata in structura exterioara. Aceste plase sunt special produse, deoarece au un profil anume ceea ce le permite sa se aplice si sa se manevreze foarte usor.

Cele cu balamale sunt potrivite pentru usile si ferestrele de dimeniuni mari si sunt totodata cele mai vandute tipuri de plase pentru apartamente, case, birouri si alte spatii. Sunt produse de cea mai buna calitate, avand in compozitie fibra de carbon si sticla, ceea ce le confera o duritate mare la spargere.

Plasele de insecte tip rulou sunt potrivite pentru ferestre cu dubla deschidere oferind protectie maxima impotriva insectelor. Plasele plisse se numara printre cele mai noi produse care au luat amploare in ultima vreme punandu-se accent pe design si perfectionare.

Plase insecte- produse certificate

Toate echipele noastre de montaj sunt atent calificate si au o experienta marita atunci cand vine vorba despre plase insecte. Experienta pe care ne-am acumulat-o in timp ne pozitioneaza printre firme de top de la noi din tara. Daca vreti sa va achizitionati produse la preturi competitive tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul nostru online www.repartermopan.ro.

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie si va aduc satisfactie deplina .Va oferim suport tehnic gratuit si va sprijinim la nevoie pentru ca ne dorim sa gasiti solutia cea mai potrivita pentru orice situatie.

Apelati cu incredere la echipa noastra pentru reglaje termopane dar si pentru schimbare garnituri pentru ca noi avem experienta necesara si ne implicam activ in fiecare proiect. Va asiguram de faptul ca investind in calitate veti face alegerea adecvata si veti beneficia de protectie eficienta impotriva tuturor insectelor.

Email: repartermopan@gmail.com
Telefon: 744807029