Plase insecte-pentru confurt si siguranta deplina

Cu sistemul de plase de insecte existente pe piata va puteti bucura de liniste, in orice perioada a zilei sau a noptii. Puteti alege dintre plasele fixe, cu balama sau cele tip rulou, in functie de preferintele dumneavoastra. Profilul plaselor este de culoare alb sau maro, in concordanta cu termopanul pe care il aveti. Aceste plase impiedica in mod eficient patrunderea tantarilor, mustelor sau a altor insecte in locuinta dumneavoastra.

Protejati-va impotriva insectelor de tot felul, cu ajutorul unui design practic si modern. In functie de modul in care este amplasat geamul puteti alege intre plasele de insecte mobile sau cele fixe. Pentru cele cu balama, deschiderea se va face in exterior, asadar este cea mai potrivita alegere in special pentru usi. De asemenea, acestea pot fi intretinute cu usurinta si se pliaza usor cerintelor clientilor nostri. Faptul ca aerul patrunde inauntru pe tot parcursul zilei si a noptii, aveti spatii complet aerisite in permanenta. Beneficiati de avantajele aduse de aceste produse si bucurati-va de preturile noastre extrem de atractive.

Plase insecte – multiple avantaje

Dintre beneficiile acestor plase insecte amintim faptul ca au o rezistenta mare la rupere, plasa este de culoare gri, ceea ce face sa nu se cunoasca depunerea prafului si este foarte rezistenta la ultraviolete. De asemenea, materialul este anti inflamator, asa ca aveti toate motivele sa stati linistiti. Daca va plac plasele tip rulou puteti sa alegeti intre modelul vertical si cel orizontal. In urma comenzii facute de dumneavoastra puteti beneficia de montarea eficienta a acestora pentru a fi complet protejati impotriva insectelor.

Pe timp de iarna nu aveti nici un motiv de ingrijorare deoarece plasa este prevazuta cu o caseta care ii ofera protectie pe durata sezonului rece. Acesta are si un rol estetic, deoarece ii confera un plus de eleganta plasei de insecte. Asadar, accesati chiar acum site-ul nostru pentru a afla si alte informatii suplimentare si beneficiati chiar acum de ofertele noastre promotionale.

Plase insecte – rezistente si cu aspect placut

Aceste plase insecte de tip rulou asigura inchiderea ermetica iar franele din silicon prelungeste in mod considerabil durata de viata a acesteia. Rolul de baza a acestei frane este acela de a mentine viteza optima de ridicare a plasei, pentru e evita defectarea mecanismului principal. Daca aveti deja rulourile montate la geam atunci cu siguranta trebuie sa alegeti plasa rulou, care se deplaseaza in sus si in joc cu ajutorul unui snur.

Plasele de insecte apar in culori standard sau pot fi vopsite la cerere. In acest caz, colorarea se face printr-un proces de vopsire electrostatica, ceea ce ii confera rezistenta marita in timp.  Acestea pot fi realizate pe orice dimensiune a ferestrei, in functie de specificatiile fiecarui client in parte. Asadar, nu ezitati sa ne contactati si sa lucrati cu adevarati specialisti in domeniu. Noi efectuam comenzi la cerere si respectam orice termen limita impus, deoarece avem interesul de a avea mereu clienti satisfacuti de modul in care actionam cat si produsele pe care le confectionam.

DATE DE CONTACT

Telefon: 744807029
Website: https://www.repartermopan.ro
Cuvinte cheie: plase insecte

Alte Comunicate de presa de 206 :