Poftiti in „Casa” Coltuc si Asociatii (*Cum este viata de business in Romania)

Ce zice sefu’ “Apreciez calitatea comunicarii si incurajez oamenii sa iasa din zona lor de confort, sa fie creativi. In COLTUC si ASOCIATII, poti gasi oricand sprijin din partea colegilor, insa vei avea intotdeauna libertatea de a fi tu insuti, de a face greseli si a invata din ele, de a propune schimbari si de a te orienta catre ce iti place cu adevarat” Coltuc Marius Vicentiu,CEO https://coltucsiasociatii.ro/

CINE SUNTEM(COLTUC si ASOCIATII)?

SUNTEM cea mai buna companie de consultanta firme din Romania.Ne ocupam de TOATE problemele dvs.legale,fiscale si resurse umane * “Lumea afacerilor in 2020 este cu totul altfel,totul va fi pe repede inainte si trebuie sa fim pregatiti. Nimeni nu mai are timp sa stea sa obtina recomandari sau sa caute pe internet la intamplare ” spune Coltuc Marius Vicentiu, manager www.coltucsiasociatii.ro

SUNTEM SI MODERNI

Ne gasiti pe                                 +   https://www.facebook.com/coltucsiasociatii.ro ,                +   https://www.instagram.com/coltuc.ro,    +       https://www.tiktok.com/@coltuc       si                   +   https://www.youtube.com/channel/UCU81v5h56vFwYlK6BE4xj4g

SUNTEM FOARTE RAPIZI IN RASPUNSURI PE WHATSAPP 004/0745150894 Toate informatiile despre noi le gasiti pe  www.coltucsiasociatii.ro