Prima activitate din cadrul proiectului Erasmus+ ONE MISSION, ONE VISION, ONE FOCUS la Craiova

În perioada 24-30 noiembrie 2019  CSEI „Sf. Vasile” Craiova este gazda primei activități de invațare și formare din cadrul proiectului ONE MISSION, ONE  VISION, ONE FOCUS Nr. 2019-1-RO01-KA229-063085_1 finanțat de Comisia Europeană prin Programului Erasmus+ Acțiunea Cheie 2 – Parteneriate strategice în domeniul școlar KA229 – proiecte de schimb interșcolar. 5 cadre didactice din fiecare instituție parteneră din Italia, Turcia, Polonia, Slovacia și Republica Macedonia de Nord vor analiza  problematica copiilor cu ADHD.

 

Proiectul își propune crearea unei rețele internaționale de cooperare, asistență  și schimb de experiență pentru profesori și părinți, perfecționarea  cadrelor didactice în domeniul psihopedagogiei speciale pentru a sprijini dezvoltarea și incluziunea  elevilor cu nevoi educaționale speciale prin instrumente suplimentare în domeniile predării diferențiate în special in categoria  tulburărilor de  spectru autist, deficit de atenție, dizabilități comportamentale, socio-emoționale și tulburari de învățare: dislexie, disgrafie, discalculie.   Limba de comunicare folosită în cadrul proiectului este limba engleză.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati coordonatorul proiectului:

Mihaela Filimon, tel. 0744558571 email: mihaela_filimon@hotmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Mihaiela Filimon:

În perioada 24-30 noiembrie 2019 CSEI „Sf. Vasile” Craiova este gazda primei activități de invațare și formare din cadrul proiectului 1MVF.