Prima ediție Beach, Please! – Cel mai mare festival urban are loc de 1 mai la Costinești

Beach, Please! va avea loc în perioada 29 Aprilie – 1 Mai la Costinești. După 2 ani de restricții, fără petreceri și fără distracție, iubitorii de trap și hip-hop își dau întâlnire la Costinești, să petreacă la Beach, Please! cel mai mare festival urban din România.

Organizatorii le-au pregătit invitaților trei zile de distracție fără limite la malul mării, unde vor avea ocazia să-și întâlnească toți artiștii preferați! Peste 50 de nume mari din industria hip-hop și trap din România vor performa pe aceeași scenă în perioada 29 Aprilie – 1 Mai într-un cadru impresionant, adus pentru prima dată pe plaja din Costinești.

Un ecran led uriaș, zonele de distracție, food-courts, activitățile unice la malul mării, producțiile impresionante și jocurile de lumini sunt doar câteva dintre atracțiile pe care Beach, Please! le oferă participanților la pachet cu experiența unică de concert.

Printre cei mai așteptați artiști ce vor urca pe scena Beach, Please! se numără: B.U.G Mafia, Deliric, Grasu XXL, NANE, Puya, Spike sau Șatra Benz. Din lineup-ul impresionant fac parte: Amuly, Bvcovia, Chimie, Dragonu AKA 47, El Nino, Ian, Marko Glass, MGK666, MGL, OG Eastbull, Oscar, Petre Ștefan, Rava, Yny Sebi și mulții alții.

„Felul în care acest festival a fost primit de către public este un semn clar că România avea nevoie de un eveniment urban mult mai mare decât cele cu care ne-am obișnuit. Biletele pentru festival s-au vândut foarte bine, iar cei care vor să trăiască alături de noi experiența primei ediții ar trebui să se grăbească pentru că mai sunt foarte puține bilete.” Andrei Șelaru (Selly), Head of Marketing – Beach, Please!.

Biletele sunt deja aproape SOLD OUT, semn că festivalul urmează să devină o tradiție de început de vară la malul mării, devenind astfel un simbol al distracției și libertății pentru publicul tânăr, iubitor de evenimente organizate pe plajă.

Organizatorii s-au ocupat de toate detaliile și au pus la dispoziția participanților la festival autobuze care vor circula pe o rută dedicată evenimentului. Astfel, cei care sunt cazați în stațiunile din apropiere vor ajunge mult mai repede la festival.

Eveniment organizat de Big Events și susținut de VOYO.

Sponsori: Pepsi, Tuborg România, Red Bull, Castel MIMI.

Trailer FESTIVAL AICI:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Optical Investment Group (OIG), proprietarul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, cel mai mare jucător de pe piața de optică medicală din România anunță modificări în structura de top management.
Designerul premiat Richard Quinn aduce viziunea sa iconică mărcii „TOMMY HILFIGER” într-o capsulă uimitoare inspirată de arhetipurile culturale și expresia radicală. Așteptați-vă la inteligență, model dramatic și clasice reimaginate din Ivy League.
Zilele Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București s-au desfășurat în perioada 31 august – 2 septembrie 2022 sub logoul ”De 50 de ani în slujba pacienților noștri”.
Folosit deja de consumatorii din România de peste 10 ani, brandul Vera Verde se reinventează prin produse noi și o abordare diferită
Viitorul aparține digitalului și tehnologiei, iar industria de media locală nu face deloc excepție.