Propump.ro – distribuitor national de pompe pneumatice cu membrana

screenshot2020-12-1512.58.36

Pompele cu membrana sunt foarte atractive prin diversitatea de lichide pe care le pot vehicula. O pompa cu membrana reuseste sa transfere fara probleme lichide chimice corozive, solventi volatili, fluide vascoase, apa uzata, namol, creme, uleiuri, geluri si chiar anumite solide de dimensiuni mici.

O pompa foarte eficienta pe piata din Romania este cea produsa de Yamada si oferita de SC Profilaxis Pump and Control SRL, o companie specializata in comercializarea de pompe destinate diverselor aplicatii.

Care sunt caracteristicile pompei pneumatice Yamada?

In primul rand, este o pompa pneumatica cu membrana foarte atractiva din punct de vedere al costului. Aceasta se remarca prin cateva avantaje:

 • Are o supapa de aer neopribila. Aceasta permite functionarea in siguranta, chiar si atunci cand presiunea este scazuta. Supapa reuseste sa aiba o durata de viata de 300 de milioane de cicluri.
 • Este accesibila din exterior. Controlul pompei poate fi realizat fara ca aceasta sa fie demontata;
 • Functioneaza fara lubrifiere in timpul functionarii;
 • Poate functiona in mediu uscat;
 • Se autoamorseaza;
 • Are o lungime de cursa mai scurta decat alte pompe, ceea ce ii creste durata de viata.

Pentru cei care cauta o pompa pneumatica cu membrana pret bun, care poate oferi o functionalitate premium, este cea mai buna solutie de pe piata.

De ce sa alegi o pompa cu membrana?

Pentru ca in general, aceste pompe au o rezistenta mare la coroziune si pot intra in contact cu orice tip de lichid. De asemenea, se remarca printr-o instalare usoara, printr-un design gandit in asa fel incat sa nu apara blocaje si prin eficienta chiar si in conditii de aer cu umiditate ridicata.

Ce greseli trebuie evitate atunci cand se foloseste o pompa cu membrana?

Pentru o functionare indelungata a pompei este bine sa se evite o serie de greseli:

 • Pompa nu trebuie sa functioneze o perioada foarte mare fara lichid;
 • Alimentarea pompei trebuie sa se faca cu aer pur, fara impuritati;
 • Pompa nu trebuie sa fie pornita la presiune maxima;
 • Materialul membranei folosite trebuie sa fie de cea mai buna calitate;
 • Este bine sa se evite particulele abrazive. Atunci cand pompa trebuie sa transporte lichide cu particule abrazive, viteza de deplasare trebuie sa fie cat mai mica;

De ce sa achizitionezi pompe pneumatice de la Sc Profilaxis Pump And Control SRL?

In primul rand, pentru ca au o experienta vasta in comercializarea pompelor si iti pot oferi toate informatiile necesare pentru o eficienta cat mai mare. De asemenea, au o experienta vasta in instalarea pompelor si a diverselor solutii pentru pomparea apei potabile, pentru deshidratarea namolului sau pentru pomparea apelor uzate.

In magazinul online al companiei pot fi regasite o multime de produse de cea mai buna calitate iar in cazul in care cauti o pompa pneumatica pret mic, aici poti descoperi cele mai bune oferte de pe piata.

Alte Comunicate de presa de 1 :