Propuneri smart de la Roll Fast! De la redresoare auto la accesorii intr-o oferta wow!

rollfast

Roll Fast S.R.L. este o societate romaneasca care, incepand cu 1997, comercializeaza redresoare auto, accesorii si lubrifianti auto si moto, accesorii electrice si diverse tipuri de accesorii pentru biciclete. Punctul forte al companiei consta in faptul ca este importator direct al multor branduri europene, cu renume pe piata de profil. Absaar, Racetech, Motorex, Nigrin, Little Joe, Moje si Unitec sunt doar o parte dintre brandurile care au contribuit la consolidarea pozitiei firmei pe piata.

RollFast vinde produse de calitate la un raport calitate/pret corect, indiferent ca acestea provin de la Cartrend, Krawehl sau brandurile mentionate anterior. Intreaga oferta a firmei se adreseaza consumatorilor practici, economi, dar care au asteptari si pretentii de la produsele pe care le achizitioneaza.

Cele mai importante avantaje pe care le obtin clientii companiei constau in urmatoarele aspecte:

  • gama larga de produse;
  • preturi accesibile, de importator;
  • calitatea premium a produselor.

Oferta companiei include de la redresoare auto, la accesorii auto interioare

Din magazinul online detinut de companie se pot achizitiona scule si produse pentru depanare auto, intre cele mai diverse: redresor baterie auto, chingi si corzi pentru ancorare, cricuri, compresoare, cabluri pentru pornire si multe alte produse, in care clientii pot investi cu siguranta cu vor primi calitate.

Una dintre mentiunile importante pe care firma le face in descrierile produselor ofertate este ca inainte de a se utiliza un redresor auto sau un alt produs similar, sa se citeasca cu atentie si sa se respecte instructiunile din interiorul pachetului. Acest aspect este important indiferent de produsul achizitionat, care poate fi un robot pornire, un compresor sau orice altceva.

Dincolo de sectiunea cu scule si produse pentru depanari auto, din care orice client poate sa cumpere un redresor auto profesional sau un alt produs de top, din magazinul online se pot cumpara:

produse electrice si electrocasnice: aspiratoare, alarme si inchideri centralizate, becuri si sigurante auto, claxoane si brichete, incarcatoare, adaptoare si conectoare, statii radio si antene;
uleiuri de motor, aditivi si uleiuri pentru cutia de viteze si servo;
de calitate superioara sunt si produsele de cosmetica si ingrijire auto, precum: bureti, lavete, perii si raclete, lichid spalare parbriz, odorizante, solutii pentru exterior/interior, vopsea etc;
accesoriile auto exterioare au, de asemenea, o mare importanta pentru soferi si multi dintre acestia urmaresc sa fac achizitiile cele mai bune, investind in produsele Roll Fast pentru calitatea acestora – stergatoare de parbriz, capace pentru roti, prelate auto etc;
din magazinul online nu lipsesc nici accesoriile auto interioare, precum: husele, parasolarele, covorasele, organizatoarele.

Avand in vedere gama larga de produse comercializate, preturile mai mici decat in alte magazine de profil care nu importa direct produsele si calitatea garantata a ofertei, Roll Fast a intrat rapid in atentia consumatorilor online care stiu ce cauta! Mai mult decat atat, prin faptul ca este mereu aproape de clientii sai, firma reuseste sa se si mentina in preferintele acestora, propunand oferte care sa raspunda oricarei nevoi care are legatura cu piata pe care activeaza.

Alte Comunicate de presa de 1 :