Proteza capilara – uita de pierderea si caderea parului !

Abordarea noastră:

Fiecare dintre centrele noastre oferă o gamă largă de tratamente potrivite situațiilor de pierdere a părului al clienților nostri. Combinăm experienta vastă, tehnologia avansată și cele mai complete programe de monitorizare și post-îngrijire în domeniu.

Preocuparea noastră profundă și constantă pentru sănătatea și satisfacția clienților noștri, combinată cu Proteza capilara, garantează eficacitatea tratamentului și satisfacția completă a clientului.

Căderea părului devine vizibilă atunci când există o perturbare a procesului de creștere naturală sau dacă foliculul de păr în sine nu se reproduce nici din cauza deteriorării sau a altor factori.

Există multe motive pentru pierderea parului indusă medical, iar noi suntem instruiți și ne concentrăm să vă ajutăm în călătoria dvs. de cădere a părului la Proteza capilara. Pierderea părului fiecărei persoane este unică, iar ceea ce îl determină pentru o persoană va fi diferit pentru altcineva.

Căderea părului poate apărea, de asemenea, treptat în timp. Oricare ar fi cauza pierderii parului, Proteza capilara va ofera un mediu linistit, echipat de specialisti instruiti profesional, care s-au ocupat de preocuparile multor clienti unici.

Consultarea și examinarea:

Datorită unei analize complete a părului și a scalpului, expertul dvs. firma noastra va evalua și înțelege situația. Acordând cu grijă timpul necesar pentru a pune toate întrebările necesare și pentru a vă oferi toate răspunsurile de care aveți nevoie, specialistul dvs. în Proteza capilara vă va sfătui cu încredere și vă va recomanda – în cazul în care este identificată o necesitate – părul corespunzător și produsele potrivite pentru starea actuală a dumneavoastra.

Selecția părului:

În timpul consultării, expertul dvs. de la Proteza capilara vă va ajuta să alegeți piesa de păr care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., luând în considerare culoarea și textura fibrei de păr, precum și bugetul. Diferențele dintre produse vor fi explicate în detaliu, astfel încât să puteți face o alegere inteleaptă.

Expertul dvs. de la Proteza capilara va lua apoi măsurătorile exacte ale zonei care urmează să fie acoperită, apoi plasați comanda pentru părul dumneavoastra  personalizat.

Intretinerea si splarea protezei capilare:

Dezvoltat pentru a elimina reziduurile și impuritățile din părul și scalpul dvs., acest tratament profund pentru curățare este disponibil exclusiv la centrele de la Proteza capilara. Creat pentru a vă ajuta să vă pregătiți mai bine părul și scalpul pentru a primi noua coafură, acest tratament crește eficiența generală a procedurii.

Aplicând Proteza capilara:

După curățarea profundă, expertul dvs. va seta Proteza capilara, urmând îndeaproape recomandările producătorului, asigurând întotdeauna confortul dumneavoastră.

După ce este aplicata pe cap, Proteza capilara este ajustată astfel încât să se amestece cu părul natural. Acest lucru se realizează prin tuns și / sau vopsit.

Urmăriți planul:

Expertul dvs. de la Proteza capilara vă poate revizui și ajusta tratamentul sau puteți continua programul, în funcție de nevoile dvs. Ele vor fi întotdeauna disponibile pentru a răspunde la orice întrebări care apar între sesiuni.

În funcție de părul selectat, puteți reveni la salon pentru întreținerea Protezei capilare și confortul continuu. Expertul dvs. vă va asigura satisfacția și vă va monitoriza subțierea părului sau pierderea parului.

In afară de menținerea Protezei capilare salonul noastru va poate oferi alte modele și vă poate oferi un program complementar pentru a controla părul subțire, dacă este necesar. Întrebările și preocupările dvs. pot fi întotdeauna abordate între sesiuni.

DATE DE CONTACT

Email: office@par-des.ro
Telefon: 749386451
Website: http://par-des.ro/
Cuvinte cheie: proteza capilara

Alte Comunicate de presa de 206 :