Provoacă. Creează. Secretele unui look wow

Cu toții avem o amprentă stilistică care se distinge în fiecare look pe care îl abordăm. Iar vara este perioada în care putem experimenta cel mai mult, perioada în care ne putem juca cu accesoriile și diverse item-uri fashion care să ne ajute să creăm o mulțime de outfit-uri cu aceleași piese. Ok, nu doar cu lenjerie, chiar dacă temperaturile ne îmbie la astfel de gânduri, dar sigur ne dorim ținute lejere, răcoroase și care să fie wow.

CALVIN KLEIN îți propune ca în garderoba de vară piesele cheie să fie perechile de încălțăminte. Minimalist, simplu, emblematic, cu inspirație din liniile clasice dar reinterpretate într-o notă contemporană, așa poate fi descris stilul Calvin Klein atât de prezent și în colecția de încălțăminte din acest sezon.

Îmbraci o rochie elegantă și te gândești oare ce să porți în picioare cât să fii cool? Nu ar merge o pereche de încălțăminte sport și casual în același timp, care face ca outfit-ul să fie brusc modern și atemporal? Din materiale mixte – piele, cauciuc, bumbac reciclat, poliester – versatile și funcționale, încălțămintea sport Calvin Klein este acel touch care poate transforma un look într-unul extra chic, sau super casual dar cool, sau sport și chic în același timp. Scoate la iveală ceea ce îți dorești tu.

Ai pus o pereche de jeans pe tine, un top basic și o pereche de sandale chunky și gata, ai creat un look. Ești pregătită să explorezi orașul alături de prieteni și să ai parte de experiențe grozave. Te întorci repede acasă, schimbi perechea de sandale cu una de încălțăminte sport și poți să pornești spre concert. La fel de cool, la fel de minimalist, la fel de modern.

Vara încă nu s-a terminat. Customizează-ți stilul și distrează-te. De look-ul tău se ocupă Calvin Klein!

Descoperă toate produsele din colecția CALVIN KLEIN Footware disponibilă în magazinele  Calvin Klein din București Mall, ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Optical Investment Group (OIG), proprietarul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, cel mai mare jucător de pe piața de optică medicală din România anunță modificări în structura de top management.
Designerul premiat Richard Quinn aduce viziunea sa iconică mărcii „TOMMY HILFIGER” într-o capsulă uimitoare inspirată de arhetipurile culturale și expresia radicală. Așteptați-vă la inteligență, model dramatic și clasice reimaginate din Ivy League.
Zilele Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București s-au desfășurat în perioada 31 august – 2 septembrie 2022 sub logoul ”De 50 de ani în slujba pacienților noștri”.
Folosit deja de consumatorii din România de peste 10 ani, brandul Vera Verde se reinventează prin produse noi și o abordare diferită
Viitorul aparține digitalului și tehnologiei, iar industria de media locală nu face deloc excepție.