ProWear – specialistul tau in echipamente de protectie

Echipamente-de-protectie

Companiile sunt responsabile cu gestionarea si evaluarea riscurilor la locul de munca. Asigurarea sigurantei la locul de munca include furnizarea de instructiuni, proceduri, instruire si supraveghere a angajatilor pentru a incuraja munca sigura si responsabila. Totusi, chiar si atunci cand ai evaluat riscurile si ai pus in aplicare toate sistemele de siguranta, anumite pericole vor ramane in continuare. Aceste pericole pot include vatamari la cap si picioare, ochi, plamani, corp si piele. Folosirea de echipamente de protectie este adesea necesara ca masura de siguranta, insa ramane o „ultima solutie” dupa ce au fost implementate toate celelalte controale.

Fiecare angajator este asadar obligat sa furnizeze echipamente de protectie si sa se asigure ca sunt folosite. Daca aceasta este sarcina angajatorului, purtarea de echipamente de protectie ramane responsabilitatea tuturor celor prezenti la fata locului. Poate include imbracaminte si incaltaminte de protectie, casti, ochelari, etc., pentru controlul riscurilor, reducerea la minimum a daunelor aduse sanatatii si prevenirea de riscuri de accidente la locul de munca. Cu toate acestea, utilizarea lor poate creste riscurile de sanatate si siguranta in cazul in care se foloseste un articol in mod gresit sau daca articolul potrivit este utilizat in mod gresit.

Aici intervine ProWear, specialistul tau in echipamente de protectie. ProWear iti ofera sfaturi si solutii la astfel de probleme si iti raspunde la orice intrebare. De exemplu, cei care lucreaza in conditii cu risc de descarcare a sarcinilor electrice ar trebui sa poarte bocanci de protectie cu talpa electroizolanta ESD in locul unor simpli bocanci de protectie cu bombeu compozit. Semimastile fara supapa de unica folosinta nu pot fi purtate mai mult decat o singura data. Imbracamintea reflectorizanta este obligatoriu a fi purtata pe orice santier de constructii cu vehicule si alte instalatii aflate in stare de exploatare. Manusile de protectie din bumbac pot mentine mainile curate si pot oferi protectie impotriva abraziunilor, dar nu sunt suficient de puternice pentru a gestiona lucrul cu materiale dure sau ascutite. Manusile aluminizate sunt recomandate pentru lucrari de sudura, cuptoare si turnatorii, deoarece asigura protectie reflectorizanta si izolatoare. Ochelarii de protectie UV ar trebui purtati de sudori si orice persoana din apropriere care este expusa riscului de arsuri termice si radiatii.

Iar exemplele pot continua. Echipamentul individual de protectie contribuie la un loc de munca sigur, astfel incat va fi intotdeauna o parte integranta a unei afaceri de succes, desfasurata in siguranta. Iar pentru ca noi, ProWear, consideram ca satisfactia ta este motivatia noastra, oferim o gama completa de produse si servicii ce iti asigura eficienta, performanta si precizie, la preturi competitive. Produse ce indeplinesc cerintele de calitate, functionalitate si rezistenta la uzura.

Alte Comunicate de presa de 1 :