Publicitate in taxi, prin programul lansat de GoCab Romania

Aplicatia GoCab Romania a lansat un nou serviciu: publicitate in taxi, prin programul GoCab Advertise Partners. Practic, prin intermediul unor tablete montate pe partea posterioara a scaunelor din fata, clientii de taxi pot urmari diferite reclame. Avantajul acestor reclame este ca acestea pot sa fie foarte targetate, ajungand exact la publicul-tinta dorit. De pilda, ele pot fi integrate intr-un calup de continut video care se refera la destinatia aleasa de clientul de taxi. De exemplu, un turist care cheama un taxi prin aplicatia GoCab Romania din Aeroportul Henri Coanda si doreste sa mearga in zona centrala a Bucurestiului va putea urmari inclusiv reclame la restaurantele din Centrul Vechi.

Alin Grosu, director departament de dezvoltare software GoCab Romania, a declarat: „Partenerii care aleg sa se alature programului nostru GoCab Advertise Partners pot beneficia de venituri suplimentare. Noi suntem foarte flexibili atunci cand vine vorba de partenerii nostri si nerabdatori sa impartasim cu ei succesul si castigurile, prin intermediul celor mai inovatoare tehnologii pe care le implementam in programele noastre! Iar clientii de publicitate se pot bucura de accesul la publicul-tinta pe care si-l doresc!ˮ

Aplicatia GoCab Romania este o aplicatie de comenzi taxi prezenta in acest moment in 25 de orase mari din tara si este in continua extindere. Aplicatia este dezvoltata de GoCab Software S.A., companie romaneasca listata la Bursa de Valori Bucuresti.

Aplicatia GoCab Romania poate fi descarcata in mod gratuit:

IOS: https://apple.co/3sCDykA

Android: https://bit.ly/3G3xuHD

Huawei: https://bit.ly/3sA0v8g

Informatii suplimentare referitoare la programul GoCab Advertise Partners puteti gasi pe www.gocab.ro, sunand la telefon 0727.105.343 sau solicitandu-le la adresa de e-mail office@gocab.ro.

De asemenea, pentru mai multe informatii, puteti contacta ARENA Communications (e-mail: office@arenacommunications.ro, pr@arenacommunications.ro, numar de telefon 0720.03.10.27). ARENA Communications S.R.L. este o agentie de comunicare si de promovare cu 20 de ani de experienta, fiind infiintata in anul 2002.

DATE DE CONTACT

Nume: Cecilia Caragea
Email: office@arenacommunications.ro
Telefon: 0720.03.10.27
Website: www.accmediachannel.ro

Cuvinte cheie:

GoCab taxi, GoCab Romania, aplicatie de comenzi taxi, aplicatii mobile, GoCab PRO, aplicatie de taxi, taxi, soferi de taxi, Alin Grosu

Alte Comunicate de presa de Cecilia Caragea:

Aplicatia GoCab Romania a lansat un nou serviciu: publicitate in taxi, prin programul GoCab Advertise Partners. Practic, prin intermediul unor tablete montate pe partea posterioara a scaunelor din fata, clientii de taxi pot urmari diferite reclame.
Aplicatia de taxi GoCab Romania lanseaza acum un nou serviciu, si anume serviciul de taxi garantat. Prin intermediul acestui serviciu, GoCab PRO, tuturor potentialilor clienti de taxi care si-au descarcat aplicatia li se garanteaza gasirea unei masini de taxi.
Cu o istorie de aproape 20 de ani si productii difuzate pe posturi precum Realitatea sau B1 TV, agentia ARENA Communications deschide un nou birou - in Sibiu, pentru a fi mai aproape de clientii din zona Transilvaniei.
Vara, infectiile vaginale sunt mai dese. Cauzele si masurile preventive pentru infectiile intime vor fi in centrul campaniei derulate de Floral'aise, produs din portofoliul Biessen Pharma, care mentine echilibrul florei vaginale si previne disconfortul intim.