Puțină magie din București în Ucraina

În perioada martie – aprilie 2022, peste 200 de refugiați ucrainieni aflați în tranzit și cazați în Sectorul 3 al Bucureștiului au primit puțin ajutor magic de la Asociația Magic Seniors.

5 voluntari studenți la UB – Facultatea de Socilogie și Asistență Socială au donat produse alimentare, igienico-sanitare, jucării și au adus zâmbete pe fețele adulților, copiilor și seniorilor aflați în tranzit în România.

Proiectul „Ajutor magic pentru Ucraina” este finanțat prin programul StartONG (apel special -criza umanitară Ucraina) și are ca scop satisfacerea nevoilor de baza ale refugiatilor ucrainieni cazati la cenrul DGASPC Sector 3 prin donatii de produse alimentare, igienico-sanitare, rechizite, jucării.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Evoluția proiectului poate fi urmărită pe website-ul Asociației Magic Seniors –  www.magicseniors.ro dar și pe paginile de Facebook și Instagram ale acesteia.

Nume: Andreea Teodorescu
Functie: Coordonator Programe Magic Seniors
Email: andreeateo92@yahoo.com
Telefon: 0721169387
Website: www.magicseniors.ro

Ajutor, Ucraina, StartONG, Kaufland România, Implicarea face difrența, Sector 3

Alte Comunicate de presa de Andreea Teodorescu:

Asociația Magic Seniors dă startul Ajutorului magic pentru Ucraina.
Peste 20 de seniori activi, membri ai centrelor de zi din București, Ploiești și Galați au pictat cu multă răbdare și îndemânare 15 tablouri pe numere cu peisaje de toamnă, animale domestice sau făpturi închipuite.
Pe tot parcursul lunii August, 30 de seniori beneficiari de servicii sociale din Galați, Ploiești și București vor crea 15 tablouri pe numere cu diverse peisaje și vor avea parte de 3 expoziții în care își vor prezenta lucrările.
Peste 25 de seniori din capitală,10 copii și 6 voluntare au luat parte la două întâlniri ale proiectului „Printre cuvinte intergeneraționale” descoperind jocul ALIAS de care s-au bucurat beneficiarii orașului Ploiești.