Quality EU Management Project-Roma

Scoala Gimnaziala „Inv. Radu Ion”, Vadu-Parului are plăcerea de a anunța că două cadre didactice vor participa la un curs de formare pe tema „Quality EU Project Management”organizat de furnizorul de cursuri Colony of Creators în perioada 28 mai – 3 iunie 2024, în cadrul ultimei mobilități a proiectului de Acreditare Educație Școlară-Erasmus+. Cursul se va desfășura în Roma, Italia.

Prof. Pascu Elena- profesor de limba franceză, și Prof. Dobre Mihaela- profesor de religie, vor reprezenta instituția noastră la acest eveniment de prestigiu. Participarea lor subliniază angajamentul nostru continuu pentru dezvoltarea profesională și îmbunătățirea calității educației pe care o oferim elevilor noștri.

Cursul „Quality EU Project Management” este parte integrantă a proiectului de Acreditare Educație Școlară și are ca obiectiv principal îmbunătățirea competențelor cadrelor didactice în gestionarea proiectelor europene de înaltă calitate. Prin participarea la acest curs, profesorii noștri vor dobândi cunoștințe și abilități esențiale pentru a coordona și implementa cu succes proiecte educaționale la standarde europene.

Ne exprimăm încrederea că experiența acumulată în cadrul acestui curs va contribui semnificativ la dezvoltarea profesională a cadrelor didactice participante și, implicit, la îmbunătățirea calității actului educațional din instituția noastră.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Proiecte europene, Erasmus+, cursuri cadre didactice

Alte Comunicate de presa de Emilia_EU: