Raport activitate Magazin blanuri Vesa

In anul 2018 colecția este completată de noi modele de cape si etole pentru femei și noi modele de paltoane barbati alaturi de accesorii din materiale naturale, originale și deosebit de calitative.

Ultimele tendințe din modă sunt surprinse în noile modele A&A Vesa, care sunt create de designerii mărcii și prelucrate în propria fabrică din județul Arad. Stilul propriu, dezvoltat în cei peste 20 de ani de activitate în industria românească a confecțiilor, a însemnat posibilitatea ca fabrica de blănuri A&A Vesa să fie recunoscută pentru modelele sale, ajungând să fie marcă înregistrată a OSIM. Liniile moderne, calitatea superioară a materialelor 100% naturale dar și atenția la detalii au făcut ca A&A Vesa să fie un brand căutat și în afara țării. Statisticile pieței arată că vânzarea articolelor din blană naturală a crescut în ultimii ani, A&A Vesa situându-se printre producătorii aflați în top.

Fabrica de blănuri A&A Vesa, aflată în localitatea Buteni din județul Arad, este o fabrică modernă, care are propria tăbăcărie, producția fiecărui articol fiind atent plănuită și realizată astfel încât să se respecte toate standardele de calitate ale UE. Proveniența materialelor este reglementată, astfel încât nu se folosește blana animalelor pe cale de dispariție. Activitatea fabricii este atent monitorizată, astfel încât să existe conformitate cu normele industriei de prelucrare. Datorită activității sale îndelungate și a afirmării pe piață, A&A Vesa a reușit să deschidă, până în prezent, patru magazine în orașele Arad, București, Galați și Constanța.

În anul 2011, A&A Vesa și-a lansat și propriul magazin online, www.vesa.ro, care oferă clienților săi o varietate de articole vestimentare din blană naturală și din piele naturală, la prețuri de producător. Piese vestimentare exclusive, realizate din blănuri rare sau piese casual, tinerești sunt disponibile într-o multitudine de mărimi și nuanțe. Colecția A&A Vesa 2017 – 2018 cuprinde atât haine de blană pentru femei, cât și haine de blană pentru bărbați, potrivite pentru ținute elegante, de zi cu zi sau office.

Nu ratați ocazia de a face o investiție sigură în garderoba dumneavoastră, achiziționând o haină de blană marca A&A Vesa, direct din magazinele din țară sau online, plata fiind posibilă prin card bancar sau ramburs și livrarea fiind asigurată prin curierat rapid, oriunde în țară sau în orice stat membru UE.

DATE DE CONTACT

Nume: Vesa Andrei
Functie: Marketing Manager
Email: comunicare@vesa.ro
Telefon: 745115537
Website: https://www.vesa.ro/despre-noi/
Cuvinte cheie: haine de iarna romanesti

Alte Comunicate de presa de 384 :