Recunoaștere internațională Cambridge pentru peste 50 de elevi alecsandriști

Peste 50 de elevi de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Iași au fost premiați astăzi, 2 martie a.c., pentru rezultatele de excepție obținute la sesiunea de examene Cambridge Language Assessment, organizată de Twinkle Star Exam Centre, cu sprijinul directorului liceului, prof. Gheorghiță Nistor, și al directorului adjunct, prof. Mihaela Ionescu. Elevii au fost pregătiți pentru susținerea examenelor, la nivelurile A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First for Schools și C1 Advanced, de echipa de profesori de la Catedra de Limba Engleză a liceului − prof. Andreea Georgiana Zota, prof. Mihaela Manolache, prof. Lucreția Moruzi și prof. Ramona Dragu. Festivitatea de premiere de astăzi a însemnat și confirmarea ca centru de pregătire Cambridge a Liceului „Vasile Alecsandri”, alături de alte 13 școli gimnaziale și licee din Iași care și-au câștigat acest titlu prin intermediul Twinkle Star Exam Centre.

Examenul Cambridge A2 Key for Schools echivalează testul lingvistic pentru clasa a IX-a, iar celelalte trei tipuri de examene echivalează proba de Bacalaureat la Limba Engleză.

„Ca absolvent al Liceului «V. Alecsandri», mă bucur enorm să felicit personal atât efortul elevilor, cât și pe cel al cadrelor didactice a căror muncă a fost validată internațional! Liceul are ca prioritate învățarea limbilor străine și acest aspect s-a reflectat și în rezultatele obținute”, a declarat Ruxandra Rață-Bucevschi, fondatorul Twinkle Star Exam Centre.

DATE DE CONTACT

Nume: Cristina Raciu
Functie: Specialist Marketing
Email: cristina.raciu@twinklestar.ro
Telefon: 753556367
Website: https://twinklestar.ro/
Cuvinte cheie: echivalare Cambridge, Twinkle Star, Vasile Alecsandri Iasi, A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First for Schools, C1 Advanced

Alte Comunicate de presa de 977 :