Red Hat Ansible Automates ajunge la Bucuresti pe 14 noiembrie

Ansible Automates este un seminar dedicat, care pe durata unei zile prezinta cea mai buna sinteza a solutiei Ansible la nivel local, printr-un lant de evenimente organizate in intreaga lume. Expertii Red Hat vor pune in discutie scenarii de automatizare care au fost implementate si functioneaza cu succes in companii din intreaga lume. Evenimentul este organizat in colaborare cu Intel, sponsor oficial al acestui roadshow.

Experti Ansible si lideri recunoscuti in industrie vor discuta subiecte de interes din domeniul automatizarii.  Cu Ansible, implementarile Red Hat pot fi exploatate la maxim, simplitatea automatizarii IT fiind vizibila pe toate palierele de business.

Evenimentul se adreseaza tuturor expertilor IT din organizatii si companii medii si mari care utilizeaza solutii opensource in infrastructura IT.

« Dupa editiile din Johanessburg, Madrid, Moscova sau Roma, evenimentul Red Hat Ansible Automes ajunge la Bucuresti urmarind un fir global care traseaza schita unei comunitatii opensource. Colaborarea este un principiu de baza al filosofiei Red Hat, iar acest eveniment este o ocazie excelenta pentru specialistii IT de a accesa un set de informatii esentiale si experiente practice, furnizate de cei mai buni experti din domeniu. Evenimentul se anunta deja a fi un succes, inregistrarile fiind inchise cu doua saptamani inaintea evenimentului », declara Alina Ovedenie, BDM Red Hat, Veracomp.

Ansible este solutia prin care Red Hat Satellite se conecteaza pentru furnizarea si configurarea sistemelor, prin care Red Hat Ansible Tower isi instaleaza aplicatiile la OpenShift sau prin care se automatizeaza implementarea, gestionarea si actualizarea solutiilor OpenStack cloud, Ansible si Tower pentru o colaboare fluida intr-un mediu Red Hat Enterprise pentru a simplifica operatiunile IT si pentru a reduce costurile asociate infrastructurii IT.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat in Romania din 2017.

DATE DE CONTACT

Nume: Aurelia Butolo
Functie: Digital Specialist
Email: aurelia.butolo@caruselconsulting.ro
Telefon: 727789820
Website: www.veracomp.ro
Cuvinte cheie: red hat, ansible, eveniment, veracomp

Alte Comunicate de presa de 415 :