Rent a car Bucuresti pentru mai multa mobilitate

Compania Atlass Automotive rent a car Bucuresti va pune la dispozitie o gama variata de masini ce pot fi inchiriate la cele mai rezonabile tarife. La aceasta agentie de rent a car Bucuresti puteti beneficia de mai multe oferte, printre care inchirieri auto cu sofer sau inchirieri auto in aeroportul international din Otopeni.

Rent a car Bucuresti disponibil in aeroport.

Spre deosebire de agentiile de rent a car Bucuresti din capitala, compania Atlass Automotive pune la dispozitia clientilor si masini de inchiriat in aeroportul din Otopeni. De aceste servicii pot beneficia atat turistii straini cat si romanii plecati in afara granitelor tarii. Serviciul este disponibil 24 de ore din 7. Foarte avantajos pentru clientii care aterizeaza in aeroport, este faptul ca masina va fi livrata direct la terminalul sosiri, fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze la sediul agentiei de rent a car Bucuresti. Un alt avantaj de care se poate bucura clientul ce opteaza pentru rent a car Bucuresti, este faptul ca masinile au toate asigurarile si taxele achitate, astfel ca nu va mai fi nevoie sa isi faca griji in privinta unor costuri suplimentare.

Ce masini se pot inchiria prin serviciul de rent a car Bucuresti?

Flotele companiilor de rent a car Bucuresti sunt extrem de generoase, aici clientul poate gasi atat modele economice cat si variante de lux sau masini de teren. De exemplu pe www.rent-a-car-otopeni.ro puteti gasi multe marci auto de renume cum ar fi:Bmw, Audi sau Ww. Aceste masini fac parte din categoria celor de lux. Cei interesati de masini economice sau masini din gama compact pot gasi pe site marci auto cum ar fi:Ford, Dacia sau Renault.

Costurile pentru fiecare tip de masina variaza, acestea scad daca clientul care opteaza pentru rent a car Bucuresti inchiriaza masina pentru o perioada mai lunga de timp. Pentru grupurile mari de persoane exista si varianta inchirierii unor masini de 9 locuri.

Garantia si metodele de plata acceptate de companiile de rent a car Bucuresti.

Pe langa taxele de inchiriere ale masinii, care se calculeaza pentru fiecare zi de inchiriere, clientul va mai trebuii sa ia in calcul si achitarea garantiei. Aceasta este o taxa ce variaza in functie de tipul autoturismului a;les si porneste de la 100 de euro in situatia masinilor din gama economica disponibile in parcurile companiilor de rent a car Bucuresti si ajunge la cateva sute in situatia modelelor de lux. De mentionat faptul ca garantia se opreste clientului in momentul in care se semneaza contractul de inchirieri auto. Aceasta reprezinta o taxa care de cele mai multe ori se returneaza daca masina inchiriata este adusa de client in aceiasi stare in care a fost predata de catre compania de rent a car Bucuresti.

In momentul in care se preda masina, orice agentie de inchirieri masini este obligata sa intocmeasca un contract in care sa se specifice eventualele avarii pe care masina le are in momentul predarii. De asemenea si clientul are obligatia sa verifice in amanunt masina pe care urmeaza sa o inchirieze. Daca aceasta prezinta zgarieturi sau avarii vizibile, trebuie sa ceara reprezentantului de la rent a car Bucuresti sa le bifeze in contract.

Alege cu incredere ofertele de rent a car Bucuresti existente pe piata si cu siguranta nu vei regreta.

DATE DE CONTACT

Website: www.rent-a-car-otopeni.ro
Cuvinte cheie: rent a car bucuresti

Alte Comunicate de presa de 224 :