Rent a car Bucuresti – servicii de incredere prin Rent-a-car-otopeni.ro

rent a car bucuresti

Ai nevoie de o alternative buna de transport pentru a te deplasa in vacanta cu familia si prietenii? Masina ta personala nu se incadreaza in cerinte? Poti conta oricand in capital pe o agentie specializata in serviciile de rent a car Bucuresti. Acestea au ajuns la mare cautare in ultimii ani mai ales in randul turistilor care viziteaza capital si aterizeaza in aeroportul international din Otopeni, dar si in randul locuitorilor din capital care au inteles numeroasele avantaje de care se pot bucura in momentul in care aleg sa inchirieze o masina. Rent-a-car-otopeni.ro este o societate cu experienta in domeniul serviciului de rent a car Bucuresti si iti pune la dispozitie o multime de variante si de masini confortabile ce pot fi inchiriate la un tariff cat se poate de bun de fiecare data. Ei sunt o alternative perfecta si pentru cei care vor sa inchirieze direct din aeroport, la o asfel de solicitare din partea clientului masina se va livra acolo la data si ora stabilita in momentul rezervarii. Nu conteaza ce tip de masina doresti, parcul lor este unul diversificat si contine peste 300 de modele.

De unde se ridica masina rezervata

Dupa ce ati ales agentia care se incadreaza in cerintele dumneavoastra si ati facut rezervarea, evident este important sa aflati si de unde poate fi ridicata masina. Marea majoritate a companiilor au puncte de lucru in oras sau in aeroportul din Otopeni. Clientii se pot deplasa acolo si isi pot inchiria masina pe care o doresc. Compania Rent-a-car-otopeni.ro pune la dispozitia clientilor serviciul de livrare a masinii, asta inseamna ca veti indica data si ora, iar un agent se va deplasa la adresa indicata de dumneavoastra cu masina. Asadar un serviciu de inchirieri auto Bucuresti poate fi de fiecare data o alegere cat se poate de buna, masinile sunt in stare perfecta si au un an nou de fabricatie, daca si dumneavoastra va propuneti in urmatoarea perioada sa inchiriati nu ezitati sa intrati pe www.rent-a-car-otopeni.ro.

Alege dintr-o gama variata de masini din parcul de rent a car Bucuresti

La Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi cea mai diversificata gama auto, de la masini economice pana la masini de lux, autoturisme cu 9 locuri si nu in ultimul rand masini din clasa suv. Pentru rezervarile facute din timp vei putea beneficia si de reduceri semnificative de pret, asadar daca alegi sa inchiriezi pentru o perioada mai lunga, costul final va fi mai mic decat cel practicat pentru 2 sau 3 zile. In alta ordine de idei daca vrei sa dai o impresie buna la o intalnire de afaceri poti allege o masina de lux din gama premium, Mwewrcedes sau Bmw. De asemenea iti poti selecta masina si in functie de carburant, aici sunt disponibile masini diesel si masini pe benzina.

Plata si taxele pentru rent a car Bucuresti la Rent-a-car-otopeni.ro

Inchirierea masinilor prin intermediul serviciului de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro se face prin intermediul siteului, acolo veti gasi toate informatiile care va intereseaza, de asemenea si pretul masinilor in functie de perioada va fi afisat automat in momentul in care veti complete formularul si veti selecta masina pe care o doriti. Pe site, pentru cei interesati se regaseste si o pagina in care sunt trecute clauzele si conditiile contractuale, de asemenea si obligatiile pe care le are firma fata de dumneavoastra. Costurile practicate sunt transparente si acopera toate taxele masinii, asigurari rovignete si nu in ultimul rand mentenanta acestora. De asemenea aveti posibilitatea ca in locul garantiei sa incheiati o polita de asigurare full casco care sa va scuteasca de orice raspundere in situatia unui eveniment neprevazut cu masina pe care o inchiriati.

Cum se achita?

Daca alegeti alternative propusa de Rent-a-car-otopeni.ro plata o veti putea face atat cu un card de credit dar si cash, pentru cei care nu detin card. Plata se va face la ridicarea masinii, in momentul rezervarii nu trebuie sa achitati nimic in avans. Anularea rezervarii este gratuita. Daca ai nevoie de prelungirea perioadei de inchiriere, o poti face anuntandu-I pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro cu privire la acest aspect.

Returnarea masinii la sfarsitul perioadei

Aici vei beneficia de asemenea de flexibilitate, poti returna masina si in alta locatie fata de cea de unde ai inchiriat, agentia are doua puncte de lucru, in aeroportul din Otopeni dar si in capital, daca doresti insa sa returnezi masina in alt oras, se pot calcula costurile transportului si o vei putea preda fara probleme.

Masinile sunt bine intretinute in parcul de rent a car Bucuresti

Alegand sa inchiriezi de la Rent-a-car-otopeni.ro o masina, vei beneficia de autoturisme extreme de bine intretinute, cu reviziile la zi si toate taxele incluse pentru a te putea deplasa in siguranta si fara alte taxe pe strazile din Romania. Vei inchiria doar masini ce au un an nou de fabricatie, bine echipate si intretinute, acestea sunt dotate cu aer conditionat si accesorii suplimentare la cerere. Compania aceasta de inchirieri auto ofera si firmelor posibilitatea sa inchirieze masini pe termen lung.

Indiferent care este motivul pentru care vei inchiria o masina, la Rent-a-car-otopeni.ro vei beneficia de nenumarate avantaje si de masini de buna calitate, programul de lucru al companiei este non stop, astfel te vei bucura in orice moment de rezervarea unei masini, daca ajungi pentru o scurta perioada in capital nu ezita sa iei cu acestia legatura pentru a te bucura de un autoturism extreme de bine intretinut si la un tariff cat se poate de bun.

Alte Comunicate de presa de 1 :