Renumitul antreprenor româno-american Theo Nissim, din industria creativă de IT&C si film, vă invită la un flow unic de happening eclectic, îmbinat cu momente de relaxare pe 15 decembrie

Prin care renumitul antreprenor româno-american Theo Nissim, din industria creativă de IT&C si film, vă invită la un flow unic de happening eclectic și relaxant, de start al sezonului sărbătorilor de iarnă.

Momentele serii vor fi condimentate de Evening’s kick off/meet&greet Theo part 1, de un moment inspirațional-filantropic cu micii judoka, de la clubul de judo din Brebu, prezentat de Oana Cerghia.

Va urma un moment-metamorfoză, vizual-auditivă, PrEssence by metamotion, oferit de artiștii internaționali Daniel Drago și Svitlana Pashko.

După care renumitul designer Mirela Novak va prezenta o colectie de modă inedită, iar finalul serii va fi punctat de Theo Nissim, meet&greet part 2.

Anfitrioana serii va fi Ana Maria Pop, avocată și actriță, cu participarea renumiul prezentator al emisiunii Survivor de la Pro TV, Daniel Pavel.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Editura CUANTIC în colaborare cu redacția Lumea Credinței a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui.
La Campionatului Mondial FMBB 2023 România s-au înscris în total 110 echipe, din 48 de  țări, între care 3 echipe din România.
Companie infiintata in 1978, BIBS este un brand danez premium cu produse pentru nou-nascuti si copii dar si pentru parinti.
Inca de la nastere, sugarii au un instinct natural de a suge care este considerat primul reflex de hranire.
Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale pentru a obține aroma perfectă pentru masa de Paste.