Renumitul antreprenor româno-american Theo Nissim, din industria creativă de IT&C si film, vă invită la un flow unic de happening eclectic, îmbinat cu momente de relaxare pe 15 decembrie

Prin care renumitul antreprenor româno-american Theo Nissim, din industria creativă de IT&C si film, vă invită la un flow unic de happening eclectic și relaxant, de start al sezonului sărbătorilor de iarnă.

Momentele serii vor fi condimentate de Evening’s kick off/meet&greet Theo part 1, de un moment inspirațional-filantropic cu micii judoka, de la clubul de judo din Brebu, prezentat de Oana Cerghia.

Va urma un moment-metamorfoză, vizual-auditivă, PrEssence by metamotion, oferit de artiștii internaționali Daniel Drago și Svitlana Pashko.

După care renumitul designer Mirela Novak va prezenta o colectie de modă inedită, iar finalul serii va fi punctat de Theo Nissim, meet&greet part 2.

Anfitrioana serii va fi Ana Maria Pop, avocată și actriță, cu participarea renumiul prezentator al emisiunii Survivor de la Pro TV, Daniel Pavel.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții.
În inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, între 28 și 30 martie 2024, are loc ”The Woman Leadership Conference”, cea mai mare conferință de leadership feminin din România, ajunsă la cea de-a 12-a ediție.
Pentru realizarea pieselor care fac parte din EP, artista a colaborat cu grupul vocal din Republica Moldova „Țărăncuța Durlești”.
Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii este celebrată în toate colțurile țării, în fiecare an pe data de 24 februarie.
Calvin Klein îl anunță pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans în cel mai recent capitol al campaniei Primăvară 2024.