Reparatii cutii viteze automate este soluția dvs

Stația noastră automată de reparații a cutiei de viteze oferă echipamente electronice pentru cutii de viteze automate (manual și auto), precum și corpuri de supape.

Reparatii cutii viteze automate este soluția dvs.! Suntem condusi de calitate pentru a furniza numai cele mai bune cutii automate!

Angajamentul și integritatea de a vă oferi în orice moment calitate excepțională, servicii excepționale și asistență, pentru clienții noștri de valoare.

Experiența în repararea autovehiculelor și în special transmisiile și reparațiile cutiei automate, Reparatii cutii viteze automate poate oferi un serviciu de reparații care să exceleze atât prin experiență cât și prin folosirea celor mai recente echipamente tehnice de diagnosticare a defecțiunilor. Oferim servicii excelente pentru clienți și toate lucrările sunt garantate!

Avem o echipă dedicată de personal cu ani de experiență care ne permite să lucrăm la mașini clasice până la cele mai recente modele de astăzi. Cu experiență și dedicare, nici o slujbă în domeniul nostru nu este o problemă.

Pe lângă faptul că suntem o firma specializata in reparatii de cuti de automate, suntem o firma cu preturi foarte ieftine.

Suntem foarte bucuroși să oferim un serviciu complet de montaj pentru toate tipurile de vehicule – moderne și clasice. Însăși natura preluării cutiei de viteze înseamnă că suntem experți în montarea ambreiajelor și volantului, dacă aceasta este tot ceea ce aveți nevoie. Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un e-mail sau, alternativ, puteți să discutați cu unul dintre membrii echipelor noastre prietenoase.

Reparatii cutii viteze automate oferă sfaturi prietenoase și oneste despre toate aspectele cutiilor de viteze automate, astfel încât să obțineți cea mai bună performanță și să prelungiți durata de viață a cutiei de viteze automate. Service-ul cutiei de viteze automate (transmisie) va fi totuși o recomandare a Reparatii cutii viteze automate, chiar dacă cutia de viteze afirmă că a fost sigilată de către majoritatea producătorilor (care este durata de viață a unei cutii de viteze?). Suntem bucuroși să efectuăm reparații la garanțiile extinse.

Avand la baza o echipa dedicata de profesionisti si cu experienta indelungata in doemniu, va oferim service auto specializat in reparatii cutii de viteze automate ale autoturismelor de orice marca. In plus, pentru o buna functionare a cutiei de viteze automate, va recomandam sa respectati urmatoarele sfaturi.

In pimul rand, daca ati observant o neregula in buna functionare a cutiei de viteze, opriti imediat motorul si anuntati un specialist, fara sa faceti alte interventii, modificari sau deplasari fortate. In al doilea rand, schimbati la timp filtrul de ulei si folositi doar uleiuri originale, indicate de profesionistii in doemniu. Foarte important este sa verificati cat mai des integritatea cutiei de viteze automate pe partea in contact cu solul, urmarind scurgeriile eventuale de ulei sau fisurile acesteia.

Totodata, nu utilizati cutia automata in conditii improprii si peste masura acesteia, riscand sa fie nevoie sa apelati la un service de reparatii cutii automate.

Tehnicienii noștri sunt calificați și pregătiți pentru a completa o gamă de probleme ale cutiei de viteze automate, reparații și întreținere – chiar dacă este nevoie de înlocuire, vă vom duce la atelierul nostru local pentru dvs.

 

DATE DE CONTACT

Email: office@reparatiecutieautomata.ro
Telefon: 724
Website: http://www.reparatiecutieautomata.ro/
Cuvinte cheie: reparatii cutii viteze automate

Alte Comunicate de presa de 206 :