Reparatii termopane avand ca principal scop satisfactia clientilor

Echipa noastra este unul dintre liderii din domeniul tamplariei aluminiu si PVC, fiind experta in serviciile de reparatii termopane. Cu o vechime considerabila in bransa, angajatii nostri specializati in repararea geamurilor termoizolante vor presta servicii de calitate intr-un timp util. In cazul in care aveti probleme, contactati-ne! Va garantam respectarea celor mai inalte norme si folosirea celor mai calitative materii de lucru. Va punem la dispozitie orice tip de serviciu de reparatii termopane, de la reparatii ferestre cu geam izolat pana la reparatii ferestre duble sau schimbare geam in oscilobatant. Atunci cand aveti nevoie chiar si de un material sticlos securizat, inginerii nostri va vor ajuta.

Experienta in industria de reparatii termopane

Avem o experienta de peste 15 ani in servicii de reparatii termopane si instalari ale geamurilor, de la cele simple la cele duble si pana la particularitatile de baza ale sticlei. Ne focusam mereu asupra calitatii lucrarilor prestate, cu scopul de a aduce un plus comfortului sau valorii casei dumneavoastra, suntem aici pentru dumneavoastra!

Puteti economisi prin servicii calitative de reparatii termopane

Punem la bataie cele mai mici preturi, cu efecte extraordinare! Recurgem mereu la cele mai de calitate si fiabile materiale astfel incat sa obtinem efecte calitative. Interesele noastre sunt bazate pe calitatea serviciilor oferite si dorim ca clientii nostri sa fie multumiti.

Servicii locale de reparatii termopane

Inginerii nostri sunt nerabdatori sa va vina in ajutor cu tot ce tine de repararea, reglarea sau revizia ferestrelor dumneavoastra. Vechimea noastra in domeniu contribuie la satisfacerea si multumirea clientului.

Sunt in prezent o multidudine de modalitati de lucru din ce in ce mai avansate privind operatiunile de montare dedicate geamurilor, insa acest aspect nu afecteaza nevoia de raparare a lor. Chiar daca aveti probleme precum blocarea ferestrelor sau fisuri in geamuri, echipa noastra va pune la dispozitie serviciile ei atat in oras, cat si in zonele invecinate. Contactati-ne azi pentru rezolvarea tuturor problemelor!

Geamurile si lipsa de izolare sau izolarea incorecta a acestora pot aduce la pierderi de caldura, in special cand exista fisuri. Acestea nu doar contribuie la pierderi, ci si la pierderea sigurantei. Chiar daca pierderile energetice nu au loc la toate geamurile inchise, deschiderea lor in caz de urgenta poate fi dificila iar in cazuri extreme aceaste devine vitala. Este necesar ca geamurile si usile locuintei sau biroului dumneavoastra sa aiba functionalitate buna.

Oferim solutii complete de reparatii termopane, revizii si reglaje termopane pentru orice tip de tamplarie aluminiu sau PVC. Putem substitui doar fereastra sparta din interiorul cadrului, evitand astfel costurile inlocuirii intregului sistem.

Materialul vechi (sticla veche) poate fi si el modernizat cu ajutorul tehnologiilor noi cum ar fi Low E Glass care aduce cu sine economosiri atat financiare, cat si de energie.

Nume: Lucian
Functie: Administrator