ReVive face sustenabilitatea mai ușoară pentru businessurile românești prin soluții de ambalaje biodegradabile

ReVive este un startup care funcționează pe filosofia „ajutăm la a face bine”, oferind soluții de ambalaje biodegradabile businessurilor românești și nu numai. ReVive oferă în magazinul online peste 1000 de produse personalizabile de unică folosință, ambalaje biodegradabile și compostabile, fabricate din materii prime regenerabile.

De anul acesta, produsele de plastic de unică folosință vor fi interzise

În fiecare an, peste 400 de milioane de tone de plastic sunt produse în întreaga lume. În 2025, peste 600 de milioane de tone de plastic vor fi produse la nivel global. Sistemele de reciclare nu sunt capabile să manipuleze atât de mult plastic: singurul lucru care va ajuta este o reducere a producției și a utilizării plasticului.

Ca soluție, Parlamentul European a adoptat Directiva (UE) 2019/904, cunoscută ca „Directiva de plastic”. Concret, ceea ce presupune aceasta este eliminarea produselor de plastic de unică folosință. Există, bineînțeles, o serie de agenți economici ce vor fi afectați direct deoarece va fi nevoie să înlocuiască paie pentru băuturi, pungi și caserole din plastic, tacâmuri și farfurii de unică folosință cu produse din carton sau alte materiale biodegradabile. Aceste măsuri intră în vigoare la nivel european începând cu data de 3 iulie 2021. Pentru mulți dintre agenții economici, această schimbare nu va fi ușoară, mai ales că în prezent nu există niciun plan de implementare la nivel național în acest sens.

ReVive este gata să susțină orice business în drumul său spre sustenabilitate

ReVive Pack distribuie în toată țara ambalaje biodegradabile și personalizabile: de la tacâmuri, pahare și boluri, până la articole pentru catering, cofetărie sau pentru livrarea coletelor. Produsele sunt certificate cu norma europeană de compostare EN-13432 și conforme cu FSC, PEFC și OK Compost. Născut din dorința de a susține un viitor mai bun pentru oameni și planetă, ReVive este un partener de încredere pentru cei care își doresc ambalaje biodegradabile și reciclabile.

„Prin ReVive, ne angajăm să fim parte dintr-o schimbare reală în bine, pentru a oferi soluții cu impact pozitiv asupra mediului. Ne gestionăm activitatea cu responsabilitate pentru mediu, economie și oameni. Indiferent dacă ești proprietarul unui business în domeniul HORECA, organizare de evenimente sau au nevoie de soluții de împachetare sustenabilă a coletelor, suntem gata să-ți dăm o mână de ajutor. Oferim produse ce respectă reguli stricte de mediu și durabilitate, ale unor furnizori naționali și internaționali europeni. Suntem reprezentanții în România ai producătorului italian BIOPAP® și am introdus pe piață tacâmuri biodegradabile produse în Italia, din materie primă europeană.” a declarat Bianca Marian, CEO ReVive.

Despre ReVive

ReVive s-a născut din dorința antreprenoarei Bianca Marian de a contribui la un mediu durabil. Ea este o antreprenoare cu 14 ani de experiență, dobândită atât în România, cât și în Austria, Germania sau Franța. Printr-un business ce oferă soluții de sustenabilitate, Bianca vrea să ajute cât mai multe persoane fizice sau companii să facă o schimbare reală în bine. ReVive lucrează exclusiv cu furnizori care, de asemenea, respectă reguli stricte de mediu și durabilitate.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Borsan Ciprian:

ReVive este un startup care funcționează pe filosofia „ajutăm la a face bine”, oferind soluții de ambalaje biodegradabile businessurilor românești și nu numai.
Procesul de digitalizare a companiilor românești se află în plină desfășurare.