România Întregită – Primul Centenar, în județul Botosani

Fundația CREATIW a continuat promovarea proiectului România Întregită – Primul Centenar, ajungând si în județul Botosani, la Primaria Răchiți, unde a fost primită cu deschidere de Primarul Florin Bulgaru.

Întâlnirea a avut loc în data de 28 noiembie 2018, iar în cadrul acesteia Primarul Florin Bulgaru a ajutat la implementarea Proiectului “ROMÂNIA ÎNTREGITĂ – PRIMUL CENTENAR”, finanţat de cǎtre Ministerul Culturii si Identitǎţii Naţionale, conform contractului de finantare nr. 5226/16.10.2018, amenajând interiorul instituției cu cele 3 panouri interactive oferite de Fundația Creatiw, reprezentând etapele Marii Uniri: Unirea Basarabiei, Unirea Bucovinei, Unirea Transilvaniei.
Ȋn cadrul acestui proiect, Fundaţia Creatiw, a prevǎzut dotarea (prin donare) a 140 de primării din România cu un set din 3 panouri interactive reprezentând etapele Marii Uniri: Unirea Basarabiei, Unirea Bucovinei, Unirea Transilvaniei şi crearea unei platforme digitale cu posibilitatea accesării și descărcării panourilor în format digital pentru toți românii (www.romaniaintregita.ro).

În cadrul acestui proiect realizat de Fundația Creatiw, alăturat campaniei de vizitare a primăriilor din România în vederea oferirii panourilor interactive, românii de pe toate meridianele au posibilitatea descărcării gratuite, de pe siteul www.romaniaintregita.ro, a panourilor informativ-interactive dedicate Centenarului Marii Uniri.

Mulțumim tuturor oficialităților pentru deschiderea cu care ne-au primit si pentru expunerea acestor materiale ȋn locuri cu vizibilitate şi accesibilitate publicului larg, ȋn spaţii apartinând instituţiilor pe care le reprezintă.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Gina:

Am ajuns și în județul Bacău. Campania de informare și conștientizare derulată de S.C. GE-COST 2001 S.R.L. cu privire la drepturile cetățeanului în materie de n
Evenimentul organizat în cadrul proiectului “Asigura-ti Viitorul” a reusit sa atraga zeci de tineri NEETs interesați de noile posibilitati de angajare.
Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată de GE-COST 2001 srl și la Focșani.
Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată de GE-COST 2001 srl și la Focșani.
În data de 29.11.2018, SC INCOMING EVENTS SRL a organizat, la Slobozia, un eveniment de constientizare dedicat încadrării tinerilor Neets pe piața muncii.