România Întregită – Primul Centenar, în județul Botosani

Fundația CREATIW a continuat promovarea proiectului România Întregită – Primul Centenar, ajungând si în județul Botosani, la Primaria Răchiți, unde a fost primită cu deschidere de Primarul Florin Bulgaru.

Întâlnirea a avut loc în data de 28 noiembie 2018, iar în cadrul acesteia Primarul Florin Bulgaru a ajutat la implementarea Proiectului “ROMÂNIA ÎNTREGITĂ – PRIMUL CENTENAR”, finanţat de cǎtre Ministerul Culturii si Identitǎţii Naţionale, conform contractului de finantare nr. 5226/16.10.2018, amenajând interiorul instituției cu cele 3 panouri interactive oferite de Fundația Creatiw, reprezentând etapele Marii Uniri: Unirea Basarabiei, Unirea Bucovinei, Unirea Transilvaniei.
Ȋn cadrul acestui proiect, Fundaţia Creatiw, a prevǎzut dotarea (prin donare) a 140 de primării din România cu un set din 3 panouri interactive reprezentând etapele Marii Uniri: Unirea Basarabiei, Unirea Bucovinei, Unirea Transilvaniei şi crearea unei platforme digitale cu posibilitatea accesării și descărcării panourilor în format digital pentru toți românii (www.romaniaintregita.ro).

În cadrul acestui proiect realizat de Fundația Creatiw, alăturat campaniei de vizitare a primăriilor din România în vederea oferirii panourilor interactive, românii de pe toate meridianele au posibilitatea descărcării gratuite, de pe siteul www.romaniaintregita.ro, a panourilor informativ-interactive dedicate Centenarului Marii Uniri.

Mulțumim tuturor oficialităților pentru deschiderea cu care ne-au primit si pentru expunerea acestor materiale ȋn locuri cu vizibilitate şi accesibilitate publicului larg, ȋn spaţii apartinând instituţiilor pe care le reprezintă.

DATE DE CONTACT

Nume: Gina Constandache
Functie: Redcator
Email: rotarugina@gmail.com
Cuvinte cheie: Romania Intregita, Primul Centenar, Marea Unire, panouri gratuite, Fundatia Creatiw

Alte Comunicate de presa de 615 :