Romstal propune Pompa de caldura sol-apa Stiebel Eltron WPF10

Pompa de caldura sol-apa WPF10 de la Stiebel Eltron reprezinta solutia perfecta pentru a obtine caldura, apa calda menajera si chiar racire pentru casa dumneavoastra. Este vorba despre o pompa geotermala, ceea ce se traduce prin faptul ca aceasta isi ia caldura necesara direct din pamant. Putem spune ca pamantul reprezinta o sursa de caldura gratuita, disponibila in cantitati nelimitate, deoarece solul are la adancime o temperatura constanta. In pompele de caldura sol-apa se foloseste temperatura constanta extrasa (10-12 grade Celsius) pentru a obtine caldura necesara incalzirii sau prepararii apei calde menajere. Incalzirea se poate realiza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala.

 

Avantajul acestui tip de pompa este ca poate fi utilizata si pentru racire, prin intermediul unei unitati ventiloconvectoare. Astfel se inlocuieste cu succes necesitatea achzitionarii unuia sau mai multor aparate de aer condtionat. In cazul prepararii de apa calda menajera, cu ajutorul unui boiler pe care il veti dimensiona in functie de necesitatile familiei, pompa de caldura sol-apa WPF10 de la Stiebel Eltron va produce cu succes exact cantitatea de apa de care aveti nevoie.

Alegeti pompa de caldura sol-apa Stiebel Eltron WPF10, echipament care protejeaza mediul inconjurator, neconsumand decat foarte putine resurse. Mai exact, pompa are nevoie de o cantitate infima de curent electric pentru a reusi sa scoata temperatura din sol. Atat! In rest ea se ocupa in a furniza caldura in cel mai eficient mod posibil, scazand costurile intr-un mod drastic.

 

Mergeti intr-un magazin Romstal sau sunati la numerele noastre de contact si veti obtine toate detaliile legate de proiectul dumneavoastra. Integrarea pompei se face simplu si rapid. Montajul este unul facil datorita nivelului ridicat al integrarii componentelor. Specialistii nostri vor pune pompa in functiune si va vor arata cat de usor este de controlat. WPF10 beneficiaza de un modul de comanda care permite controlul complet automat al sistemului de incalzire functie de conditiile meteorologice exterioare. Acesta afiseaza cantitatea de caldura extrasa din sol dar si cantitatea de energie electrica consumata.

Pompa de caldura poate fi montata intr-o camera tehnica. Totusi, pentru minimizarea transmiterii vibratiilor si sunetelor generate de circuitul frigorific aceasta beneficiaza de un suport antivibratii. Un alt avantaj este consumul de energie electrica foarte mic. WPF10, utilizata pentru incalzire, racire sau pentru producerea apei calde complet automatizat pana la temperatura pe tur de 60 °C, da inapoi 5-6 kW de energie termica la 1 kW de energie electrica consumat.

Pentru mai multe detalii, te asteptam in magazinele Romstal sau pe www.romstal.ro

 

Alte Comunicate de presa de 401 :