Rulouri exterioare – moderne si elegante, ideale pentru locuinta ta

Vrei sa ai o locuinta calduroasa iarna si racoroasa vara? Vrei sa scapi de privirile indiscrete ale vecinilor? Atunci cu siguranta vei dori sa afli mai multe informatii despre oferta de rulouri exterioare promovate de catre compania Fabrica de Rulouri. Produsele se afla la mare cautare nu numai pentru beneficiile aduse locuintei dar si pentru aspectul estetic pe care il au. Sunt elegante si se asorteaza cu orice arhitectura.

Fabrica de Rulouri este compania care iti asigura rulouri exterioare de cea mai buna calitate

Rulourile exterioare sunt fabricate chiar de catre o companie romaneasca, care a dorit sa asigure clientilor produse de foarte buna calitate, executate doar din materiale rezistente in timp. Aceste rulouri sunt realizate integral din aluminiu, iar la baza lamelelor se afla o spuma poliuretanica care izoleaza perfect atat termic cat si fonic. Datorita echipamentelor performante aflate in posesia companiei, rulourile beneficiaza de finisaje perfecte. In functie de preferinte rulourile pot avea si plasa de insecte incorporata. Rulourile pot fi executate pe dimensiuni standard sau pe dimensiuni preferentiale. Materialele utilizate pentru confectionarea rulourilor sunt importate din Germania si le asigura acestora o garantie de pana la 10 ani.

In afara de rulouri exterioare, compania asigura si accesorii precum zavoare, yale, manivele, motoare cu buton sau telecomanda, senzori de vant, etc. Designul acestor rulouri exterioare este elegant, iar culoarea poate fi asortata cu intreaga cladire. In general culorile folosite sunt alb, maro si maro inchis, insa se poate opta si pentru culori aprinse precum galben, rosu, verde, albastru otel, visiniu, etc. Pentru o prezentare detaliata a produselor promovate compania a lansat pagina virtuala Rulourialuminiu.ro.

Informatii suplimentare despre aceste rulouri exterioare

Poti monta cu usurinta aceste rulouri exterioare pe tamplaria existenta, indiferent daca aceasta este realizata din pvc, lemn sau aluminiu. Iata care sunt principalele avantaje de care vei beneficia daca alegi sa montezi rulouri exterioare: timp scurt de montare, izolare termica si fonica, protectie impotriva intemperiilor, culori variate din care sa alegi, asigura un stil elegant locuintei si lista poate continua. Nu numai ca vei fi protejat de privirile indiscrete ale vecinilor dar te vei bucura si de siguranta impotriva unui posibil jaf. Pe timpul iernii caldura din interior nu se mai pierde, iar tu vei plati mai putin la intretinere sau factura la gaze. Vara caldura din exterior nu mai patrunde in locuinta, iar tu te bucuri de o temperatura confortabila.

Rulourile exterioare sunt ideale si atunci cand doresti sa asiguri locuintei un plus de siguranta. Rulourile sunt rezistente, iar hotii nu vor putea patrunde in locuinta. Este o metoda ingenioasa prin care securizezi fiecare geam si intrare.

Pentru produse rezistente, executate din materiale de foarte buna calitate contacteaza chiar azi compania . Comanda si tu rulouri exterioare si bucura-te de beneficiile pe care ti le asigura. Nu uita, beneficiezi de pana la 10 ani de garantie pentru produsele achizitionate.

DATE DE CONTACT

Nume: Fabrica de Rulouri
Email: rulourialuminiu@yahoo.com
Telefon: 764
Website: www.Rulourialuminiu.ro
Cuvinte cheie: Rulouri exterioare

Alte Comunicate de presa de 1 :