Salinoterapia cea mai veche noua terapie

Eternity Salt Cave, mai mult decat salinoterapie

Despre beneficiile salinoterapiei se vorbeste de multi ani, medicii o recomanda pentru diverse afectiuni de la banala raceala, nas infundat, tuse pana la astm, probleme ale pielii sau alergii. Bineinteles, ca orice terapie alternativa are si contraindicatii la persoanele cu boli grave precum tuberculoza, cancer pulmonar si pana la probleme cardiovasculare.

Toti ne dorim sa facem cure prelungite de salinoterapie in marile saline de adancime din Romania, despre care toti specialistii afirma ca sunt printre cele bune din Europa, cu un aer de o puritate rara. Dar nu toti avem timpul si resursele sa ne facem vacantele in astfel de locatii mai ales ca nu ne putem lua concedii prelungite.

Din fericire de mai multi ani au aparut in marile orase salinele artificiale sau salinele de suprafata, care vin in sprijinul locuitorilor din diferite zone si faciliteaza accesul la curele de salinoterapie.

 

Eternity Salt Cave, este o astfel de locatie deschisa recent in Popesti Leordeni, zona metrou Dimitrie Leonida, dar mai speciala, aici o incapere de 36 mp, tapetata integral cu sare adusa de la Praid pune la dispozitie un loc de relaxare cu chromoterapie, meloterapie pentru adulti si un loc de joaca pentru cei mici.

 

Dar la Eternity Salt Cave,  ai mai mult decat salinoterapie, aici ai posibilitatea sa alegi sa practici meditatia si constientizarea propriului corp prin practica Yoga, Yogilates, YogaKids si chiar sa inveti pasi de salsa si bachata descult in sarea maruntita de pe podea. Un microclimat salin de Praid, in mijlocul unui cartier rezidential din Noul Popesti Leordeni, construit recent unde praful este peste tot, de la masinile niciodata curate pana in balcoanele si casele locuitorilor.

DATE DE CONTACT

Email: office@eternitysaltcave.ro
Website: www.eternitysaltcave.ro
Cuvinte cheie: salinoterapie, haloterapie, loc de joaca, relaxare, meditatie, yoga, meloterapie, chromoterapie

Alte Comunicate de presa de 706 :