Scaune de gradinite de la Furnissa: pe care sa alegi?

Pentru orice parinte, siguranta si confortul celui mic in sala de clasa sunt elemente foarte importante, inca din anii de gradinita. Cele mai importante piese de mobilier din cadrul unei gradinite vor fi, bineinteles, mesele si scaunele de gradinita. Insa nici catedra, dulapurile de rechizite, paturile si vestiarele nu sunt de neglijat.

Iata ca Furnissa, compania clujeana ce realizeaza si comercializeaza mobilier scolar si mobilier pentru gradinita, a cuprins in portofoliul sau o gama variata de piese de mobilier pentru gradinita, realizate dupa cele mai inalte standarde. Mobilierul este croit in conformitate cu prevederile specialistilor, pentru a oferi maxim de siguranta, confort si sprijin in dezvoltare fizica armonioasa. Iata tipurile de scaune de gradinita pe care compania le-a inclus in portofoliul sau:

Scaune de gradinita din plastic

Cu dimensiuni potrivite pentru grupa de varsta dedicata, cu forme intuitive si jucause, scaunele din plastic sunt ideale pentru salile de gradinita in care activitatile didactice sunt o bucurie. Usor de asezat in multiple conformatii in functie de specificul activitatilor dorite, scaunele sunt si usor de stivuit, sarcina maxima fiind de 10 bucati suprapuse. Un alt avantaj pe care il au este culoarea, pentru ca pot contribui la personalizarea salii de clasa. Pentru siguranta sporita si pentru rezistenta la utilizare indelungata, scaunele de plastic vin cu configuratie anatomica la sezut si spatar si sunt ramforsate suplimentar.

Scaune din lemn

Acestea sunt scaunele clasice, rezistente si simple, realizate din lemn masiv de fag. Sunt potrivite pentru gradinitele ce adopta un stil simplu, indreptate spre natural si spre simplitate. Sunt produse conform cu normele europene EN 1729.1 si sunt finisate ecologic, aducand astfel siguranta in utilizare si durabilitate sporita.

Scaune cu cadru din metal

Ideale pentru orice tip de gradinita, aceste scaune au cadru din metal usor, dar rezistent, si sezut si spatar din lemn stratificat, cu configuratie anatomica. Structura metalica este vopsita electrostatic, iar capetele metalice sunt prevazute cu dopuri de cauciuc tare, pentru siguranta in utilizare si pentru protejarea pardoselei. Avantajul lor este ca se pot stivui pentru depozitare facila si pentru a face loc diferitelor tipuri de activitati didactice. In plus, pot fi alese culori speciale pentru cadru si texturi variate pentru lemn, pentru a oferi posibilitatea unitatii de invatamant de a-si personaliza mobilierul in nuantele mult dorite.

Furnissa SRL este compania clujeana cu experienta in realizarea si comercializarea mobilierului scolar, prescolar si nu numai. Piesele de mobilier sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde, cu aparatura de ultima generatie, intr-un cadru sigur si corespunzator. Portofoliul companiei cuprinde variate piese de mobilier scolar si prescolar, fiind astfel varianta optima de dotare completa a unitatilor de invatamant. Pe langa calitate si profesionalism, compania pune la dispozitia clientilor sai preturi avantajoase, cat si consiliere de specialitate pentru a gasi cea mai buna solutie de dotare in functie de spatiul, necesitatile si factorul economic.

Alte Comunicate de presa de 784 :