Scoala de soferi Brasov Categoria B – pentru o experienta de neuitat

In municipiul Brasov sunt mai multe scoli de soferi. Este normal la o populatie atat de numeroasa. Ceea ce este benefic pentru cei doritori de a obtine permisul de conducere este tocmai posibilitatea de a putea alege dintre aceste scoli auto. Cei ce doresc o calitate confirmata vor alege Scoala de soferi Brasov Categoria B. Pentru ca ea reprezinta tot ce are mai bun de oferit o scoala de soferi.

De ce este o scoala atat de buna Scoala de soferi Brasov Categoria B?

  • Datorita unui personal dedicat fiecarui cursant in parte, dornic sa obtina permisul auto. Instructorii sunt indrumatori excelenti si, asa cum s-au exprimat multi dintre cei care si-au luat carnetul de sofer la aceasta scoala de soferi, nu sunt doar instructori, formand obisnuita relatie dintre profesor – elev, ci e bazata pe respect de ambele parti si chiar amicitie.
  • Pentru dotariile materiale care sunt bune. Automobilele pe care se face pregatirea practica sunt noi, nu sunt uzate, dotate corespunzator din punct de vedere tehnic.
  • Programa de studiu teoretic este respectata intr-un mod strict, fara sa se admita abateri.
  • Raportul dintre pret si utilitatea foarte mare a unui carnet de sofer este unul bun, in favoarea viitorului posesor de carnet auto.

Experienta instructorilor creaza experienta cursantilor

Evident ca la Scoala de soferi Brasov Categoria B punandu-se accentul pe exigenta, pe un intreg proces laborios de formare a viitorului sofer, acesta nu va gasi o scoala banala unde sa se plictiseasca. Experienta cursantului va fi una cladita (din) greu, dificila, dar abordata cu o maxima seriozitate, va fi identica sansa de reusita la examenul de sofer. El va gasi in experienta instructorilor, in comportamentul lor amabil, dar ferm, sprijinul de care are nevoie pentru  a trece cu brio fiecare provocare din scoala. Experienta cursantului va fi campul pe care experienta instructorilor va aduce roada.

Ce oferta concreta se asigura cursantului de la Scoala de soferi Brasov Categoria B?

Cursantului i se pune la dispozitie un automobil marca Peugeot 407 2.0HDI, dotat cu aer conditionat, servo-directie, ABS, ESP, oglinzi electronice, pentru ca nimic sa nu-l distraga pe acesta de la lectiile practice de condus.

Programa scolara include 26 de ore de teorie si 30 de ore de practica (atat in poligon cat si traseu). Varsta minima pentru ca un cursant sa poate obtine carnetul de sofer este de 18 ani, iar cea maxima de 70 de ani.

La Scoala de soferi Brasov Categoria B se poate opta si pentru ore suplimentare la cerere pentru acei cursanti care vor sa-si imbunatateasca abilitatiile de sofat atat din randul propriilor elevi  cat si a celor veniti de la alte scoli auto.

Pentru o ora de practica este necesara strabaterea unei distante de cel putin 10 km. Ora de curs va avea 50 de minute, iar durata sedintei intr-o zi nu va depasi o ora si 40 de minute.

Concluzie

Scoala de soferi este acel proces ce defineste cursantul si amplifica  abilitatiile auto ale  viitorului sofer. Pentru un plus de maiestrie alege Scoala de soferi Brasov Categoria A.

DATE DE CONTACT

Email: contact@instructorultau.ro
Telefon: 742660651
Website: http://www.instructorultau.ro/
Cuvinte cheie: Scoala de soferi Brasov Categoria B

Alte Comunicate de presa de 206 :