Scoala de soferi Brasov moto expert – pentru cei pasionati de motociclete

Daca pasiunea ta este motocicleta, daca visezi la descatusarea din rutina unei existente obisnuite prin acest uimitor vehicul pe doua roti, daca speri si crezi ca viata are sens doar atunci cand esti pe saua ei, simtind tremurul majestos ai cailor-putere, atunci esti condamnat la libertatea de motociclist. Vino sa iti implineste-ti visul! Vino la Scoala de soferi Brasov moto expert!

De la vis la realitate in cativa pasi

Nimeni nu ar trebui sa isi reprime visele. Toti avem dreptul sa visam si sa speram frumos. La Scoala de soferi Brasov moto expert visul devine aievea. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi necesari. In primul rand sa te prezinti cu actele cerute pentru a urma scoala moto.

Apoi vei stabili impreuna cu profesorii de legislatie si instructorii moto perioada cea mai convenabila pentru tine ca sa urmezi cursurile scolii. Dupa parcurgerea etapelor in care vei fi instruit, atat teoretic cat si practic, va urma examenul cu Politia. Daca vei reusi, si e greu de crezut ca nu o poti face, vei primi carnetul de motociclist.

Scoala de soferi Brasov moto expert – o scoala moto aparte

La excelenta Scoala de soferi Brasov moto expert vei fi placut surprins de inzestrarile oferite elevilor. Sala de scoala este dotata cu calculatoare pentru fiecare cursant si pe care ruleaza softuri dedicate invatarii legislatiei, simulari, chestionare etc., in asa fel incat viitorul motociclist sa aiba toata gama de informatii necesare unui studiu aprofundat, dar placut. Profesori de legislatie competenti iti vor oferi tot sprijinul lor pentru ca la finalul cursurilor, legislatia rutiera cu tot ceea ce cuprinde ea, sa nu mai aiba secrete fata de tine.

De asemenea in domeniul instruirii practice, vei remarca seriozitatea si inteligenta cu care este abordata ea de catre instructorii moto. La Scoala de soferi Brasov moto expert nu se va incepe cu niveluri maxime ale instruirii practice, pe motociclete mari, grele si puternice, cu o manevrabilitate relativ redusa.

Ar fi o eroare si o posibila descurajare a cursantilor, mai ales in primele ore de practica. De aceea, instructorii moto iti vor prezenta un Suzuki GN 125, o motocicleta fara mari pretentii la capitolele viteza si putere, dar care este valoroasa pentru ca este usoara si foarte manevrabila.

Atunci cand ai stapanit-o indeajuns, la poligon si traseu, se poate trece la altceva, la un tip superior sau premium, in functie de categoria moto pentru care ai optat: Honda CB500 sau Honda Hornet. Evident motociclistii stiu ca ultima este un produs de „rezistenta” a japonezilor de la Honda.

Este Scoala de soferi Brasov moto expert o scoala moto atat de buna?

Sunt scoli moto care te imbie cu promisiuni. Te vei intreba astfel- ce sa alegi, care scoala ti s-ar potrivi?… Scoala de soferi Brasov moto expert nu va face decat o singura si corecta promisiune. Aceea ca personalul ei va sta la dispozitia ta intr-un mod autentic, cat timp vei fi cursantul ei, dornic si sincer de a deveni motociclist. O promisiune simpla, dar rezonabila. Si apropo’s – stiai ca elevii acestei scoli au o promovabilitatea de peste 90%?

DATE DE CONTACT

Email: contact@scoalasoferi-brasov.ro
Telefon: 7740764
Website: https://www.scoalasoferi-brasov.ro/
Cuvinte cheie: Scoala de soferi Brasov moto expert

Alte Comunicate de presa de 206 :