Școala începe la Tomis Mall cu super premii

Constanța, 10 septembrie 2020. Școala începe la Tomis Mall cu premii zilnice și super premii oferite prin extragere la finele campaniei. Astfel, la început de nou an școlar, elevii și studenții se pot bucura de multe surprize în centrul nostru comercial.

Constănțenii ce vor face cumpărături din Tomis Mall de minim 50 lei vor putea participa în perioada 10 septembrie – 07 octombrie 2020 la tombola Back to School și totodata pot câțtiga în aceeași zi premii surpriză: vouchere cumpărături, selfie–stick-uri, căni termoizolante, recipiente pentru băuturi, umbrele, pelerine ploaie, stick-uri de memorie USB. In plus, toți participanții vor fi înscriși și la marea extragere din 8 octombrie când pot câștiga super premii: Un laptop performant, 3 tablete, 3 telefoane smart, 3 abonamente gratuite pentru o lună în parcarea Tomis Mall și 8 vouchere de cumpărături în centrul comercial Tomis Mall.

Irina Albu, Shopping Manager Tomis Mall, a declarat : ‘ 2020 este un an atipic pentru toți, dar ne dorim să îi răsplătim pe clienții ce fac cumpărături la noi și pentru că este începutul unui nou an școlar  oferim premii care cu siguranță vor fi utile în această nouă conjunctură de începere a anului școlar !’.

Detaliile campaniei pot fi găsite pe pagina de facebook Tomis Mall și pe site www.tomis.ro

Fă-ți cumpărăturile în siguranță la Tomis Mall, iar noi te premiem!

Vă așteptăm cu drag la Tomis Mall !

Despre Kool Media

Ideile creative – “out of the box” ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să “lucrăm” cu entuziasm şi voie bună!

Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni.

 

Pentru detalii suplimentare:

Camelia Artamon, Managing Partner/ Elena Luiza Oprea, Managing Partner

camelia@koolmedia.ro/ elena@koolmedia.ro

Tel: 0721.011.922/ 0723.732.073

www.facebook.com/KoolMedia

Tel: 0721.011.922

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Camelia Artamon:

Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa, îşi deschide porţile. Cu prilejul finalizării vilei model, Miercuri, 21 iulie, la ora 18, vă invităm la vizitarea proiectului și a primei case SHOWROOM finalizate.