Seminarii gratuite despre cum putem să câștigăm bani din ceea ce ne pasionează, la Sun Talks

Reunite în această primăvară sub tema „Motivația financiară răsare în Sud”, seminariile Sun Talks organizate în luna martie își propun să abordeze subiecte importante și utile în această perioadă în care nevoia de informare și de o bună gestionare a resurselor este tot mai importantă și apăsătoare.

 

Pe 18 martie, de la ora 11:00, Ana-Maria Udriște va vorbi în cadrul workshopului „Transformă-ți pasiunea în bani și bucurie”, despre educația legislativă. Ea va explica publicului cum putem să lucrăm într-un mod profesionist, să avem rezultate, dar și să ne distrăm, în același timp.

„E foarte fun să lucrezi pe cont propriu, dar puțină lume înțelege că dacă vrei să încasezi mai mulți bani, trebuie să te pui la punct cu legislația. Așadar, dacă vrei să ajungi freelancer de succes și să lucrezi de pe o plajă e important să știi să îți negociezi contractele și să îți protejezi afacerea.” spune Ana-Maria Udriște.

Ana-Maria Udriște, avocat și antreprenor, fondator Avocatoo, proiect care aduce informații și explicații din mediul juridic, în mediul online: Instagram, TikTok, Facebook și YouTube.

 

Pe 25 martie, de la ora 11:00, Corneliu Ionescu va susține workshop-ul „Relația cu banii – sau fericirea nu se cumpără cu bani”, în care va vorbi despre ce sunt și ce nu sunt banii, relația izvorâtă din credințele noastre cu banii, despre cum să menținem fericirea chiar și în momente de criză, pași si practici pentru a fi sănătos financiar- sănătatea financiară fiind un indicator al fericirii noastre.

 

„Sănătatea financiară este un indicator al fericirii noastre și ajută să cunoaștem resursele din jurul nostru și să stim ce să facem cu ele, pentru a avea o viață implinită.” spune Corneliu Ionescu.

Corneliu Ionescu este economist și trainer, cu o experiență de peste 20 de ani de business și consultanță. El este fondatorul organizației Asociația Educație pentru Viața Reală și al Banometru, un program gratuit de coaching și sănătate financiară.

 

Ambele seminarii au loc la Sun Plaza, în zona centrală de la etajul 1. Participarea  1este gratuită, dar este necesară înscrierea prin completarea formularului online aici. Persoanele înscrise sunt rugate să vină cu un sfert de oră înainte de începerea lui, pentru a se putea înregistra.

 

Ambele seminarii vor fi transmise live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza.

 

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza, iar în primăvara aceasta ajung la a XVIII-a ediție. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii, de la nutriție la astrologie, de la beauty și fashion la dezvoltare personală.

Printre speakeri s-au numărat până acum Francisc Doboș, Constantin Necula, Oana Nicolau, Andrei Vulpescu, Oana Pellea, Ada Galeș, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula și Adelina Toncean.

 

Parteneri media sunt revista PSYGHOLOGIES și www.wall-street.ro.

 

***

Despre Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, fiind adăugată o aripă nouă, dar și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food court-ul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Ilinca Prisăcariu
Functie: PR enthusiast
Email: ilinca@decisepoate.ro
Telefon: 0741539443
Website: www.decisepoate.ro

Cuvinte cheie:

sun talks, sun plaza, ana-maria udriste, corneliu ionescu, educatie financiara

Alte Comunicate de presa de Ioana Marosan:

Ana-Maria Udriște și Corneliu Ionescu vorbesc în această primăvară la seminariile Sun Talks din Sun Plaza, despre relația cu banii, despre cum putem să ne gestionăm mai bine resursele pentru a face față crizelor financiare, dar și despre cum putem să obținem c
În cadrul Adunării Generale a Local American Working Group - LAWG, organizată la sediul Ambasadei Statelor Unite la București, membrii organizației LAWG si-au anuntat prioritatile.
Caravana cu medici beneficiază din acest an de sprijinul unei aplicații care îi ajută pe medicii și studenții care merg pe teren să nu mai piardă timp pentru completarea fișelor și bani pentru logistică și tipărituri. Aplicația este realizată cu ajutorul unei
Crăciunul este la o… dorință distanță, dar Moșul deja a ajuns și și-a stabilit cartierul general la Sun Plaza. Între 9 și 11 decembrie și între 16 și 18 decembrie, în zona centrală de la etajul 1, se revarsă toată magia Sărbătorilor.
Noul CGM revoluționar elimină nevoia de înțepături dureroase ale degetelor* și oferă persoanelor cu diabet zaharat un mod mai inteligent, eficient și mai ușor de utilizat pentru gestionarea diabetului.