Serie de conferințe marca «Alegeri sănătoase», ediția 2024

Conferințele ”Alegeri sănătoase”, organizate de Asociația CREDU pe parcursul anului 2024, își propun abordarea de teme legate de sănătate și stil de viață și prezentarea descoperirilor a două studii distincte, dar interdependente, focalizate pe obiceiurile de sănătate și comportamentele de căutare a informațiilor despre sănătate ale populației din România.

28 februarie 2024: lansarea primei ediții a seriei de conferințe ”Alegeri sănătoase”! Primul studiu investighează identificarea obiceiurilor sănătoase răspândite în rândul populației din România și cartografiază sursele din care românii obțin informații legate de sănătate.

 

Agenda evenimentului

Ora 17.00 – Conferința Alegeri Sănătoase, eveniment dedicat publicului larg, în format fizic – aproximativ 50 de participanți, va avea loc la Sensio living, situat in Calea Floreasca Nr. 212, Sector 2, Bucuresti.

Harta locație: https://maps.app.goo.gl/k4hR6erYukrmBCRV8

 

Tematică

·         Prezentare rezultate studiu Alegeri sănătoase (studiu realizat în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024)

·         Vor fi abordate subiecte legate de importanța prevenției și a alegerilor sănătoase pe care trebuie să le urmăm zilnic dar și a formării de noi obiceiuri:

ü  Nutriție: Rolul unei nutriții corecte în menținerea unei bune sănătăți

ü  Prevenție: Înțelegerea importanței măsurilor preventive

ü  Microbiom: Dezvăluirea impactului sănătății intestinale asupra bunăstării generale

ü  Mișcare: Încurajarea activității fizice pentru un stil de viață mai sănătos

 

Speakeri

·         Dr. Corina Aricescu- Nutritionist, Medic specialist boli infectioase, Diabet zaharat si boli de nutritie, Clinica Nutrimed

·         Dr. Ciprian Ene- Medic chirurg în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti

·         Andrei Burlacu, Kinetoterapeut, maseur și antrenor personal specializat în mișcare funcțională

·         Medic specializat în medicină recuperativă – to be confirmed – TBC

·         Psiholog – to be confirmed- TBC

 

Pentru a te înscrie, trimite un email la contact@credu.ro, menționând numele tău, prenumele și numărul de persoane care vor participa.

Participarea la eveniment este gratuită pe baza de înscriere confirmată.

*Numărul de locuri este limitat, iar acestea se ocupa în ordinea primirii înscrierilor.

 

Cum puteţi contribui:

1.       Participați: Înscrieți-vă și alăturați-vă evenimentului. Fiecare participant aduce o contribuție valoroasă

2.       Parteneriate de sponsorizare: Dacă sunteți o companie interesată să susțină cauzele noastre, vă invităm să deveniţi un partener de sponsorizare

3.       Donații de produse sau servicii necesare pentru desfăşurarea evenimentului

4.       Donații online: Dacă doriți să susțineți aceast demers realizat la nivel național, puteți face o donație online https://credu.ro/doneaza/

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Website: https://credu.ro/doneaza/

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții.
În inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, între 28 și 30 martie 2024, are loc ”The Woman Leadership Conference”, cea mai mare conferință de leadership feminin din România, ajunsă la cea de-a 12-a ediție.
Pentru realizarea pieselor care fac parte din EP, artista a colaborat cu grupul vocal din Republica Moldova „Țărăncuța Durlești”.
Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii este celebrată în toate colțurile țării, în fiecare an pe data de 24 februarie.
Calvin Klein îl anunță pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans în cel mai recent capitol al campaniei Primăvară 2024.