Servicii de tencuit mecanizat

Echipa noastra executa tencuieli mecanizate in locuinte rezidentiale sau spatii comerciale. Prin utilizarea tehnologiei economisim timp si resurse financiare.

Recomandam acest tip de tencuieli pentru orice proprietar care doreste o casa cu finisaje de lux in timp redus, calitate si preturi avantajoase.

La acest tip de tencuiala se foloseste material de tencuit preambalat pe baza de ipsos, de la firme renumite si se aplica cu ajutorul unei masini de tencuit.

Materialul este alb, omogen, de calitate superioara. Regleaza temperatura camerei si este recomandata pentru orice client care doreste o casa cu finisaje de lux in timp redus.

In comparatie cu tencuiala clasica, tencuiala mecanizata pe baza de ipsos are urmatoarele avantaje:

  • este mult mai fiabila;
  • nu apar fisuri;
  • se obtin pereti foarte drepti;
  • randament de la 70m pana la 150m/zi;
  • se usuca foarte repede;
  • se finiseaza mai usor;
  • se economiseste la manopera si materialul de glet;
  • se obtin colturi perfecte cu ajutorul coltarelor speciale;
  • pierdere de material redus;
  • necesita doar un singur strat de glet.

Tencuiala mecanizata se aplica cu presiune mare pe suport vertical sau orizontal cu ajutorul utilajelor de tencuit. Mortarul este aplicat pe pereti sau tavane cu ajutorul unor furtunuri ce au la capat un sprit reglabil in functie de tipul de mortar folosit. Aplicand tencuiala mecanizat se obtin lucrari de calitate, fara fisuri si cu finisaje exceptionale. Aplicarea tencuielilor mecanizat se poate utiliza in tencuierea oricarei cladiri, reducandu-se astfel risipa de materiale, timpul de executie a lucrarii, precum si obtinerea de finisaje de calitate.

Avand in vedere ca folosim materiale insacuite pe baza de ipsos, suprafata se intareste in max. 2 ore si se usuca in timp record, 7 zile/1cm. Sistemul este foarte bine pus la punct si verificat in ultimii 15 ani de la aparitie. Tencuiala aplicata mecanizat se foloseste la grosimi standard de 2 cm in interior si 2.5 cm la exterior. Daca peretii au o deviere de 5 sau 6 cm si incarcatura in medie ajunge la 3.5/5 cm, nu mai este rentabil! In acest caz va recomandam sa folositi tencuiala manuala. La o grosime standard de 2 cm, sistemul de tencuit devine foarte rentabil. Intr-o singura zi se pot aplica, aprox. 80 mp/150/mp.

Efectuam tencuieli mecanizate pe baza de ipsos, ciment-var si tencuieli decorative. Toate lucrarile sunt realizate de echipe calificate. Oferim garantie la lucrarile executate. Pentru cerere oferta, va rugam sa ne contactati.

Tencuiala mecanizata este net superioara celei manuale si se poate aplica in grosimi de pana la 4 cm. Cu ajutorul utilajelelor de tencuit, mortarul este intins uniform pe suport, necesitand decat lisarea peretilor. Tencuielile mecanizate nu prezinta fisuri, pot fi aplicate pe suprafete mari in timp redus, iar costurile si pierderile de material sunt mult diminuate in comparatie cu tencuielile manuale. Mortarele utilizate in tencuirea mecanizata sunt insacuite, respecta reteta producatorului, sunt ecologice si au preturi atractive.
Pentru detalii tehnice si alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Executarea tencuielilor mecanizate pe baza de ipsos se realizeaza cu materiale preambalate ce au in compozitia lor ipsosul. Aceste tencuieli se aplica numai la interior si au proprietatea de a regla umiditatea camerei. Sunt tencuieli cu un grad ridicat de finisare de calitate si de aceea nu mai necesita alt strat de glet.Suprafata pe care trebuie aplicata trebuie sa fie pregatita, sa nu fie sarme de la cofraje, pentru a evita aparitia ruginii in tencuiala, deoarece mortarul este coroziv.

Materialul optim pentru tencuaiala mecanizata

Amestecul mortarului uscat cu cantitatea optim dozata de apa si aplicarea pe perete sau pe tavan a tencuielii se face cu echipamentul specializat. Din presiunea de aplicare si reglajul pistolului de spritare se poate controla grosimea stratului de mortar aplicat. Operatiunile ulterioare de prelucrare a tencuielii sunt manuale. Materialul folosit poate fi de mai multe feluri in functie de cazuri si anume: material ambalat la sac pe baza de ciment nisip si var, material ambalat la sac pe baza de ipsos sau material traditional de tencuiala pe baza de ciment nisip si var sau multibat si nisip, tenco si nisip etc.

Vezi mai multe despre servicii de tencuiala mecanizata profesionala pe site.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de cosar daniel:

Servicii de tencuit mecanizat profesional pentru casa ta, blocuri, cladiri rezidentiale si industriale