Servicii funerare Bucuresti – in ajutorul dumneavoastra !

SERVICII FUNERARE BUCURESTI:

Un serviciu funerar este un moment special pentru ca familia și prietenii să se mângâie unul pe altul, să înceapă să găsească vindecare și să omagieze o viață. Indiferent dacă alegeți înmormântare sau incinerare, puteți organiza un serviciu funerar pentru a il onora pe cel iubit. Suntem fericiți să vă oferim o înmormântare tradițională sau ceva complet unic.

Multe culturi și religii au tradiții speciale de înmormântare și vom face tot posibilul pentru a vă satisface cererile. Acesta este un moment pentru dvs. și pentru familia dvs. și suntem onorați să vă ajutăm în orice fel putem.

SERVICIU MEMORIAL

La fel ca un serviciu funerar, un serviciu de memorial este un moment pentru a vă aminti pe cel iubit. Aceasta poate avea loc la scurt timp după moarte sau câteva săptămâni mai târziu, cu sau fără o urnă prezentă. Ceea ce este important este că creează un timp și un loc pentru familia și prietenii să se adune și să se sprijine unul pe altul, să împărtășească amintiri și să-și arate respectul. Putem organiza un serviciu de pomenire la casa noastră de înmormântare, la odihna finală sau la domiciliu.

ÎNMORMÂNTARE

O înmormântare este un serviciu tradițional și există multe opțiuni pe care le puteți alege. Servicii funerare Bucuresti poate oferi o înmormântare imediată fără un serviciu public;un serviciu funerar la casa noastră funerară, la biserică sau la o casă privată și la un serviciu de mormânt la un cimitir. Puteți alege dacă doriți un serviciu public sau privat sau o combinație. Depinde în întregime de dvs. cum doriți să vă aratati respectul.

INCINERARE

Cremarea a devenit o opțiune populară pentru mulți oameni, deoarece poate fi mai flexibilă în ceea ce privește locul în care și când dețineți un serviciu. La Servicii funerare Bucuresti aveți posibilitatea să aveți un serviciu funerar tradițional în fața unei incinerări sau a unui serviciu de pomenire în orice moment cu sau fără urna prezentă. Indiferent dacă alegeți înmormântare sau incinerare, suntem aici pentru a vă oferi o ceremonie semnificativă.

De prea multe ori, familiile reduc valoarea ceremoniei după moartea unei persoane iubite și cu siguranță nu vrem să faceți această greșeală. Reunirea după o pierdere este o parte esențială a procesului de îndurare.

Creați experiențe de vindecare:

În adâncul durerii timpurii, s-ar putea să credeți că ar fi „mai ușor” doar să aveți grijă de lucruri pur și simplu – cât mai repede posibil. Dar mai ușor – mai ales în această situație – pur și simplu nu este mai bine. Trebuie să stabiliți scenă pentru viitor oferindu-vă familiei și prietenilor oportunitatea de a începe procesul de vindecare.

Intalnirea cu prietenii și familia oferă tuturor posibilitatea de a împărtăși amintiri, de a-și exprima emoțiile și de a găsi un sprijin convingător. Indiferent dacă alegeți înmormântare sau incinerare; dacă alegeți o înmormântare oficială sau un serviciu memorial mai relaxat, este întotdeauna necesară recunoașterea pierderii cu familia și prietenii. Vă putem ajuta să creați o ceremonie unică semnificativă pentru a exprima individualitatea autentică.

Servicii funerare Bucuresti ofera  familiilor un cadru frumos în care să vină împreună pentru a onora pe cel iubit. Dar, cu siguranță, puteți alege să sărbătortii viața într-un cadru mai unic. Indiferent unde decideți să vă adunați, un astfel de serviciu va aduce o diferență în viața tuturor celor care participă.

DATE DE CONTACT

Email: office@evafunerare.ro
Telefon: 765059580
Website: https://www.evafunerare.ro/
Cuvinte cheie: servicii funerare Bucuresti

Alte Comunicate de presa de 206 :